ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2007-07-04 18:42:04
Вашето мнение относно Kreator - Enemy Of God Revisited може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от permanent на 2007-07-04 20:40:14
Е хора, просто нямам думи да изразя благодарността си!
БЛАГОДАРЯ ТИ ELBY!!! Благодаря и на целия Team Music!!!

Изключително приятно ме изненадвате!
Ще гледам някак да се реванширам, макар че не зная точно как все още - най-малкото ще сийдвам торента една година поне.

Не ми е ясно и как точно да го запиша, но това да е проблема...:)

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ на LB и Team Music!!! Пак ще пиша.
публикувано от metal_maiden на 2007-07-04 23:28:40
Ха, това CD + DVD съм си го поръчал, скоро очаквам да пристигне...Permament, кажи как е концерта, макар че съм сигурен че си заслужава парите!!!Просто Kreator са велика група, едни от най-големите трашъри!!!:band:
публикувано от permanent на 2007-07-05 09:29:23
Ами за записа горе-долу поразбрах как трябва да стане - на dual layer DVD. За късмет записвачката ми е точно за такива цели (пък аз се чудех защо е толкова скъпа, като я купувах). Само дискове трябва да си взема.
Още веднъж - Изключително много ви благодаря!!! За мене това DVD е безценно, понеже съм фен на Kreator от 20 години.

Metal Maiden, още не съм го гледал, но определено си заслужава да имаш оргиналните дискове - не само заради концерта. И аз бих си го поръчал, но в момента не мога да си го позволя...
публикувано от Dekker на 2007-07-09 13:13:46
Хораа...помагайте!Не иска да ми даде да се опитам да го сваля!?Изписва ми"can't open Torrent File..."!Някой да знае каква може да е причината!?
публикувано от kingsteve на 2007-08-03 10:26:50
Please seed:'(
публикувано от ataco на 2007-11-11 18:44:20
Не може да се сейфва торента ???