Имате малко мозък? Искате да дръпнете филма? Тогава трябва да знаете:
Филма е посредствен. Филма е напълно безсмислен. Не говоря, че субтитрите са отвратителни и допълнително те объркват с неграмотния си превод... аз си го гледах на английски. Все пак благодарим на преводача за усилията.
Историята е невероятно скалъпена и глупава - 2 взрива и нападение над строго охранявана американска част в Рияд. Следствие на което 4-ма супер командоси на средна възраст от ФБР изнудват кралското семейство на СА и започват да разследват случая. След като се отегчават да намират всичко важно, което арабелите не могат ... като например един от "добрите" от три тръби в една кална локва разбра че е взривена линейка (така и не се разбра какво им помогна това... и вие започвате да се чудите направо да заспите или първо да изключите компа и после да заспите) и идва нова екшън тръпка. 3-ма от нашите супер ФБР герои.. едното от които финна блондинка атакуват цял квартал - убежище на т.н. "Саудити" - елитно терористично крило от което Ал Кайда черпи млади таланти. Избиват 200 - 300 души въображени с гранатомети, базуки и АК47 в стил ранен екшън ала Стивън Сегал.. демек вървят .. гледат лошо и стрелят напосоки, като всеки път някой арабин се хваща нейде по тялото и пада от високо. Айде няма да ви го разказвам повече, че няма да ви е интересно дали хващат протежето на Осама бин Ладен.
:thumbsdown:
Честно ви казвам.. унищожително малоумен, пропаганден филм. И за да не ме обвинят тинейджърите, че много го плюя ще кажа, че си ми е лично мое мнението :thumbsdown:
2 за филма.. само защото модерното кино разполага с добри ефекти и това е трудно да се отрече...