ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от CVSTOS на 2010-02-26 18:25:07
Вашето мнение относно Конфуций може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от peridot на 2010-02-26 18:39:17
Браво CVSTOS :thumbsup:
публикувано от painmaster на 2010-02-26 18:45:36
Не е ли малко налудно да се качва рилийз на китайски? Нищо против китайците и езика им, ама в България го говорят колко? 250 души барабар с готвачите на китайските ресторанти?
публикувано от atanas76 на 2010-02-26 20:09:03
Това все пак е конфуций- бащата на източната цивилизация.Какъвто е Сократ за западната. Непременно ще се гледа. Само чакаме български субтитри.
публикувано от CVSTOS на 2010-02-26 20:05:23
Има един отличен БЪЛГАРСКИ форум за азиатски филми, сигурен съм че ако изкажете мнение и покажете заинтересованост, когато се появят английски субтитри те ще бъдат преведени на БГ!
публикувано от stentop на 2010-02-26 19:45:50
painmaster много си е добре даже... иначе се губи ефекта от филма... просто са нужни английски или някакъв друг вид субтитри.Иначе на тебе може и с турско аудио да ти допадне:lol:
публикувано от CVSTOS на 2010-02-26 19:58:12
Така, за пореден път! Когато качвам филм винаги проверявам дали няма налични английски субтитри! Филма се тегли от азиатски тракер, където има голям брой не знаещи азиатски езици любители на този род филми! английски субтитри се появяват първо там, били те любителски или рипнати от DVD, ако то съдържа такива! Това че съм оставил папката с китайски субтитри е заради p2p правилата, да не се променя нищо по директорията! Да се разберем, ако продължавате с нападките, за мен най лесно е да си гледам филма след време като се появит титри и да не го споделя с вас! Има един отличен БЪЛГАРСКИ форум за азиатски филми, сигурен съм че ако изкажете мнение и покажете заинтересованост, когато се появят английски субтитри те ще бъдат преведени на БГ!
публикувано от trutka33 на 2010-02-26 22:22:58
я па мандарин -а
си го шпрехам и неам ядове...:fun:
публикувано от asima на 2010-02-26 22:44:32
Lian quan, bu lian gong. Dao lao yi chang kong.
публикувано от rkechev на 2010-02-26 22:54:07
Присъединявам се към горния коментар и съм напълно съгласен с изложените в него възражения 8)
публикувано от bobskia на 2010-02-26 23:04:55
Аз досега не съм виждал китаец-готвач,в китайски ресторант, а само виетнамци!!!:lol:Иначе филма ще се гледа.Най-после ще мога да си упражня манджурския!
публикувано от painmaster на 2010-02-26 23:36:40
@ Stentop - Обзалагам се че за теб английските субтитри, ще са също толкова разбираеми, колкото и аудиото на мандарин.

@ Ъплоудера - не че се заяждам твърде много, но плашиш аудиторията, че ако много критикува ще я накажеш да седи нещастна без филма, докато ти си чакаш сам разбираема версия на аудиото или субтитрите?

Не е налудно, Направо си е сюрреализъм.
публикувано от CVSTOS на 2010-02-27 00:36:25
Колега, не плаша никой, за мен не е проблем да ви изливам всеки излязъл холивудски филм. Било то боза или шедьовър! Просто ми убивате желанието това е!
публикувано от Malak_golem на 2010-02-27 00:55:06
偉大的動作片!謝謝您!你什麼時候可以上傳下集?
публикувано от stentop на 2010-02-27 01:04:14
[b]painmaster [/b] Ти мен не ми мисли... ти ревеш като заклано ...:lol: А ако искаш може да се обзаложим дали ще са ми разбираеми... смешник
публикувано от painmaster на 2010-02-27 10:23:38
@ stentop - аз да рева? Аз само казвам, че е СМЕШНО на български/европейски тракер да се качва филм без превод на английски. Нищо против аудиото. Я разкажи ти какво разбра от филма? Или още не си го дръпнал и като ъплоудера ще чакаш някой да ти снене български субтитри?
публикувано от chaush на 2010-02-27 12:27:23
Офф,мрън-мрън само бре:thumbsdown: Липсата на родителска ласка и тояжена такава,явно сериозно могат да навредят на детската психика.Колега,НЕ МРЪНКАЙ - НИТО ИМАШ ПРАВО,НИТО ПЪК НИ ПУКА!Мойте пълни адмирации към ъпа!Да е жив и здрав,да продължава да ни радва с качествени филми,а децата нека си недоволстват...кервана си върви!Ще изгледам филма при първа възможност и ще дам мнение,след това.

P.S.Деца - английският и WoW не са света.Разширете мирогледа си,не бъдете тесногръди "тепигьози" и ще видите колко по-добре стоят нещата :cool:
публикувано от CVSTOS на 2010-02-27 12:56:29
@painmaster, айде погледни един от по предните ми post–ове! Казах, че при положение че няма титри в сорс тракера, значи самото DVD няма други титри от сложените в папката от рипъра! А бъди сигурен, за разлика от теб аз ще гледам филма със английски титри, а ти продължавай, да си теглиш каруцата, като кон с капаци! Никой не ти иска мнението! Теглиш не ти харесва сийдваш до 1:1 и го триеш! Тук идва ред, да благодаря за ratio-то ти! :thumbsup:
публикувано от pepino74 на 2010-02-27 15:07:31
[color=orange]painmaster[/color]@ stentop - аз да рева? Аз само казвам,[color=red] че е СМЕШНО на български/европейски тракер[/color] да се качва филм без превод на английски. Нищо против аудиото. Я разкажи ти какво разбра от филма? Или още не си го дръпнал и като ъплоудера ще чакаш някой да ти снене български субтитри?

Хубаво е да има разнообразие от всички било азиатски, пакистански дори и без титри те говорят много.Който е кинаджия и има желание да познава не само американското кино ще се съгласи със [color=orange]chaush[/color].А за Stentop .. повярвай разбрал го е филма.Мерси CVSTOS.
публикувано от CVSTOS на 2010-02-27 15:13:06
Ето такива коментари е хубаво да има, особенно за азиатското кино! Благодаря ви колеги!
публикувано от kaziklu на 2010-02-27 17:29:12
Моля, който пръв намери английски субтитри, да даде линк! :)
публикувано от octanehi на 2010-02-27 22:25:41
ако някой е нетърпелив да го гледа с английски субове може да го намери с вградени такива по сървърите от сорта на rapidshare
публикувано от rkechev на 2010-02-27 22:48:12
Я па сакам субове на шопски
публикувано от yavorkanch на 2010-03-04 19:35:50
Много благодаря за филма! Но някак си не се оправям с езика. Ще има ли субтитри скоро или ...
публикувано от moorhuhn на 2010-03-06 21:41:11
Браво!!! Чакаме субтитри търпеливо
публикувано от rakata на 2010-03-21 21:00:52
Браво!!!:thumbsup:
публикувано от chaush на 2010-03-22 04:11:35
Ето,че най-накрая успях да го изгледам...Какво да ви кажа?Филм,чиято идеология ни е страшно далечна,неща които и да се напънем да се бием в гърдите,пак няма да проумеем.Удоволствието обаче и от малкото,което осъзнаваш от филма е неописуемо.Въздействието му е онази малка брънка,която ме кара все по-често да търся азиатски филми,за сметка на американските.Още веднъж - Благодаря за филма!