ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от evgenivel на 2011-08-25 15:42:38
Вашето мнение относно Конан Варварина може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kefqse на 2011-08-26 12:39:37
Този е по - добър от новия! :thumbsup: Арни е много по - нацепен от тая хилка, имам чувството че може да го разтроши като орех ьахьхаьхаьх
публикувано от katori на 2011-08-26 11:50:40
хаха, elmirabg,
не съм писал коментар в арена поне от 2 години :))
Но твоят пост ме провокира :)
Печелиш моите овации :)

А мнениемето ми за филма - доста муден, с малко действие, но уникален за времето си.
Предпочитам "Червената Соня".

O, КРОМ!
публикувано от elmirabg на 2011-08-25 23:09:39
Аз се чувствам лично обиден да ме наричат малоумник и понеже искат да ме накажат заради това, че защитавам публично един от любимите ми филми, ще кажа само това:
"Кром, модераторе на модераторите, аз никога не съм те молил досега, но сега те моля - дай ми отмъщение, накажи за неспазване на точка 3та от правилата виновните!":grrr:
публикувано от trtis на 2011-08-25 21:17:04
невероятен соундтрак, Арни си играе една от най-добрите роли,новата бозица няма и капка от атмосферата на оригинала. Да не говорим за 6 пъти мр Олимпия и тоя хилавия в новата версия:thumbsup:
публикувано от pazulixi на 2011-08-25 19:09:02
В пъти по-добър филм от новата тъпотия с момиченцето Джейсън...
публикувано от raiders на 2011-08-27 11:02:36
Като се има предвит, че арни ми е любим актьор, а това е един от първите му качествени филми за годината в която съм се родил филма се заслужава гледането и ще го запазя. Да Червената соня е една идея по-интересен, но за да станеш добър в нещо се иска време. Актьора правеше филма добър, а някой филми вилики.

Благодаря на човека направил си труда за качването на филма, от там на сетне който иска да го сваля, за другите има и 3D вариант за 1 гледане.