xover , 2008-02-03 15:45:09
99 процента от вас само са чували от тати какво е комунизъм - НЕ СТЕ ДОРАСЛИ - за да поствате такива изказвания - какво бил комунизма - щом не сте го усетили ... надявайте се децата ви да не ви питат не какво е било комунизмът - а какъв вкус имат шоколада и месото
С тая "демокрация" дето гърците се отказаха преди 1000 години като остарял и НЕефективен строй на обществото ..може и да питат децата какво беше шоколад и месо......ако някой има нещо против торента да пише за самия торент,аз лично съм теглил тази компилация в този си вид преди 1-2 години и си е така,това че има 2 песни които не са "комунистически" не означава ,че не се пееха по това време защото са патриотични песни които се пускаха за щяло и нещяло по всякакви събития и навсякъде...мисля че поне дотам се сещате-_-
ПС:интересно ми е някой от гореизказалите се да ми обясни в Германия,Австрия,Холандия,Норвегия ,Дания и още няколко Европейски страни какъв социален строй на обществото имат...да ви дам жокер ако искате.... аз лично бих казал ,че там си построиха социЪлизЪма :) в пълния му вид ,макар,че никой не смее да си признае!!!Толкова от мен живи и здрави и браво на ъпа:thumbsup: