ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2012-06-19 14:47:59
Вашето мнение относно Кой уби Роузи Ларсън? Сезон 02 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от lo6koo на 2012-06-21 18:01:08
да бе много благодаря, а следващия път си оправете и субтитрите , щото много дразнещо така , като правите нещо го направете като хората
за епизод 3 субтитри няма "%%?"+%?%+%+?%?%
публикувано от lo6koo на 2012-06-21 18:01:08
да бе много благодаря, а следващия път си оправете и субтитрите , щото много дразнещо така , като правите нещо го направете като хората
за епизод 3 субтитри няма "%%?"+%?%+%+?%?%
публикувано от LetteRman на 2012-06-22 21:37:01
Ами аз го гледам и без субтитри;)
публикувано от lo6koo на 2012-06-23 12:50:00
добре де, как може да е в препоръчани и да е такава омотвация със субтитрите ?
от трета серия натам е пълна боза и за всяка серия трябва да сииграя с нагласяне на тайминги и търсене на букви
пълна отврат и що за модератор трябва да си за да качваш подобен буламач и колко пъти трябва да казвам за това ?
да , пак благодаря, че сте толкова зле
публикувано от apocalipto84 на 2012-06-23 20:57:51
Пиленца златни.Моля ценете трудът на преводачите.В крайна сметка никой не ви е длъжен да прави превод на филмите просто е трябвало когато родителите ви са казвали УЧИ да учите и чужди езици.Нищо лично към никого просто бъдете по-търпеливи понякога не е нужно да избухвате в мрежата и да ме карате да се смея.Вземете си преводач ако искате мога да ви свърша тази услуга някой слънчев ден.Лека нощ а аз продължавам с 12-та серийка без субтитри.Приятно гледане и благодаря за филмчето.
публикувано от lo6koo на 2012-06-23 22:03:17
апокалипто, опитал си да кажеш нещо умно, но не ти се отдава
тук не става въпрос дали знаем или дали трябва да знаем чужди езици. Става въпрос за нещо, което е в препоръчани - екстра работа един вид. Да , ама не е както трябва, недовършена работа, да не кажа нещо друго. Супер тъпо е да седнеш да гледаш нещо и да трябва да си донагласяш и оправаш субтитри. Като не стават просто не ги слагайте в линк - елементарно , но не и за теб да го разбереш. А тва, че се смееш, сигурно се дължи на нещо друго . От малък ли си така ?
Като ти набутват нещо ти винаги ли си пасивен и си доволен? Не бъди пасивен, освен ако не ти харесва де ... май е така
Как се сети, че не ценя труда на преводачите ? Как го измисли тва ? Като няма синхронизирани субтитри не трябва да има линк, тва поне разбираш ли го ?
публикувано от lo6koo на 2012-06-23 22:08:24
още нещо да добавя за умника горе дето знае езици
Ти и филмът Сейф ли гледа без субтитри, нали не ти трябват. Нищо че вътре говорят на английски, руски и китайски, тебе субтитри ти не требват, ти си умник. Малко смешен, ама ти си се кефи.
публикувано от apocalipto84 на 2012-06-23 23:04:03
явно нещо не си ме разбрал но след като не ти харесва свали си Том и Джери там няма нужда от субтитри и изчакай някой да ти преведе филма или плати на някого да го преведе а и по-горе съм написал нищо лично към никого ама ти май го прие навътре наслаждавай се на живота и карай по-спокойно успех :)
публикувано от peveca73 на 2012-07-01 01:35:18
Пълна каша са субтитрите,глупост голяма.
публикувано от pfloyd на 2012-07-09 22:15:10
Много добър сериал и отлична актьорска игра. С удоволствие бих гледал още един сезон.
публикувано от dopehead на 2013-01-31 00:53:19
има толкова сйтове за субс- напрегнете се малко де . Тва тук е по желание, не знам да плащаш няква такса или да духаш на някой.та да имаш нЕкви претенции да ти е перфектен сайта, ...... смешко. Много Хейтъри напоследък-трябва да отворят сезона (нали се сещате ,като при вълците,като станат много и почват да ядат добитък)