Направо съм изумен. Как може навсякъде да се пише че тая игра е хубава. Това е най-тъпата пуцалка която съм играл. Само аз ли забелязвам че е с графика като на Playstation 1, супер дебилно озвучение с повтарящи се фрази, които освен че писват са и с много гаден глас. звучат като пръдня - дразнят много. Освен това, тоя идиотизъм с гръмкото име killzone сече, оръжията са направени идиотски - стрелят неточно и това прави играта трудна. Гадовете които трябва да се трепят са всичките братя близнаци и няма никакво разнообразие. За ефекти или зрелицни сцени дума не може да става. Според мен това нещо е предназначено за момченца в предучилищна възраст, хора които никога не са играли видео игра, или за олигофрени. Пфуу баси fuckin piece of shit е тва, по-добре да играя wolfenstein 3D. Сигурно нямаше да мрънкам толкова ако не се бях подлъгал от хората които хвалят туй лайно и ако на него нямаше логото на Sony, и не се бях бръкнал 40 лв за оригиналното копие. Сигурно Black вдигна много летвата в моите престави за добре изглеждаща игра, макар и че тя има малки недъзи.