ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от drinkin.park на 2008-08-10 18:21:55
Вашето мнение относно Killswitch Engage - (Set This) World Ablaze - Full DVD ISO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от netdragon на 2008-08-10 22:15:17
При мене място бол (в момента съм с 273ГБ свободни и почти толкова с информация). В момента си стискам на KoЯn [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Live_on_the_Other_Side]това DVD[/url]. И то не орязано ами пълното.

А по повод желанията за гастролиращи групи на наша територия в топ 3 са ми Rammstein, Godsmack и Nightwish. Естествено няма да пропусна и гиг на Killswitch Engage, ако дойдат в София :).
публикувано от netdragon на 2008-08-10 21:27:00
Аз бих се израдвал на Godsmack повече :P.

Евала за ъпа дринк! Препоръчвам го на всеки, който харесва такава музика - ДВД-то е много добро.
публикувано от drinkin.park на 2008-08-10 21:31:48
DVD-то НЕ Е много добро.
DVD-то е [color=red][b]УНИКАЛНО[/b][/color] :thumbsup:
и аз много ми се кефя, за това успях да отделя над 7ГБ за него...

иначе за GODSMACK... те са малко в различен стил, така че не бих казал GODSMACK или KILLSWITCH ENGAGE предпочитам да дойдат.
публикувано от didoheavy на 2008-08-11 16:00:35
Макар,че със стария/белия/вокалист бяха по добри,и с Хауърд са много яки!Иначе дивидито е супер!И най опасните им клипове са там!Теглете:thumbsup:
публикувано от undeaddude на 2008-08-15 23:17:48
DVD-то го имах преди година в България- болница е! Бонусните клипчета изкъртват, а филма за историята на бандата е ебати удоволствието за всеки техен фен :)