ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от knife на 2013-05-31 06:28:07
Вашето мнение относно Killing.Lincoln.2013.DVDRip.x264.AC3-Riding High може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от buktopgicha на 2013-05-31 09:27:10
тия американци откачиха с филми за Линкълн напоследък
публикувано от balcanmaster на 2013-06-02 18:11:17
Много добре направен филм, силен сценарий, професионална режисура, изразителна камера, великолепен подбор на актьорския състав - над всички се откроява Billy Campbell - невероятно превъплъщение в ролята на Линкълн, завладяващо екранно присъствие, доста по-автентично от това на Даниел Дей Луис във филма на Спилбърг. Този актьор излъчва вродени достойнство и величие, необходими за покриване образа на считания за най-велик американски президент (въпреки, че аз лично предпочитам Рейгън). Том Ханкс този път е разказвач, и както винаги на висота...изобщо мисля, че филмът Killing Lincoln е най-доброто от поредицата напоследък, изненадващо силен дебют на National Geographic в този жанр (ммм...полудокументално игрално кино, да кажем) - който се интересува от историята на Америка през онзи период, направо задължителен...приятно съм изненадан, първоначално мислех да го отмина, но все пак го изгледах, и силно го препоръчвам на интелигентната аудитория...