ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Fastuka на 2008-02-25 12:26:42
Вашето мнение относно Катин може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от vivapopov на 2008-02-25 13:50:32
Браво на ъплоудера! Давайте го на ДВД!!!:thumbsup:
публикувано от ivan1989 на 2008-02-25 14:16:39
качете го на двд - моля !!! :thumbsup:
публикувано от deteto на 2008-02-25 14:51:21
Съгласна съм с Pawelku. Очаквах повече, но филмът наистина е добър. :)
публикувано от vladkopleven на 2008-02-25 15:49:05
Пропаганден филм направен по поръчка на хамериканците . Поляците са си винаги били долно племе и не ми пука за тях . Но немците определено са избили повече поляци .Руснаците са имали причина да свитнат тези военни продажни полячета
Без причина няма да ги избиват
публикувано от komita на 2008-02-25 15:56:59
Vladkopleven - ти си мръсен долен комунист! Най-гадното и мръсно племе са руснаците, където руски ботуш стъпи, там и хлебарките умират. Тая красная собачая пасмина зарази половин Европа, та трябваха 45 години да се излекуват Източноевропейските страни от нея, но не напълно. Съдейки по проядения ти от комунизъм и русофилство мозък, бая още ще трябва да се лекува Източна Европа.
публикувано от igla на 2008-02-25 17:18:05
[img]:thumbsdown:[/img]
публикувано от zam123 на 2008-02-25 18:27:25
Поддържам напълно komita за мнението му !
Стига комунизъм ! Макар че и те си разбраха грешката! За филма като го изгледам ! Поздрави.
публикувано от ivan1989 на 2008-02-25 19:16:31
vladkopleven - ти заслужаваш да ти се откъне главата 8)
публикувано от bbanov на 2008-02-25 22:05:45
ivan 1989 едва ли имаш спомени от бебешките си години за да коментираш така нахъсано комунизма. Чудя се как така се отрича нещо което дори не си помирисал камо ли да имаш наблюдения, да не говорим за обективно мнение по въпроса. Харесва ли Ви или не това е част от българската история затова умните хора не рушат и не отричат всичко минало а го запазват за да им напомня грешките които не трябва да допускат отново.
p.s.
Добър пример в тази насока по мое скромно мнение за това са германците.
публикувано от ivan1989 на 2008-02-25 23:05:07
"умните хора" - вие българите сте толкова умни, че чак на последно място в Европа - посерко! :D
публикувано от kra4un 007 на 2008-02-26 01:38:28
"умните хора" - вие българите сте толкова умни, че чак на последно място в Европа - посерко!
А ти какъв си, бе, недорасляк ? Турчин ли си, циганин ли ?:grrr:
публикувано от ogorogo на 2008-02-26 14:12:07
ВЛАДКО от Плевен е напълно прав! Схванал е нещата съвсем точно!
публикувано от marinkin на 2008-02-26 19:00:35
Филът е много добър. Не е безмозъчен екшън - има смисъл.Поддръжниците на СССР искам да ги питам нещо. Компютрите, на които си изливате словесната диария руски ли са? Колите , които карате руски ли са( сигурно има още такива)? Дрехите, които носите руски ли са? Телевизорите ви руски ли са? Аз бях ученик по онова време и си спомням еднаквите анцузи, еднаквите холови гарнитури, еднаквите москвичи и чичко Ленин на стената. А поляците просто са направили филм за техни войници паднали в жертва, от полска гледна точка. Това си е тяхно право.
публикувано от ogorogo на 2008-02-29 14:57:37
МАРИНКИН, не знам първото ти има какво е, сещам се за едно, ама не съм сигурен. А за СССР, историческата необходимост, за да може Русия да се опази от подивелия срещу нея западен свят /от Чърчил започна омразата, след като благодарение на Съветската армия неговата държава се отърва/: Целият ресурс на СССР бе вложен в отбраната, затова колите им и гащи, рокли и пр. важни за теб неща не бяха на ниво. Но сега нещата се развиват малко по-иначе за Русия, вервай ми!
публикувано от tedy85 на 2008-03-02 10:55:38
гледах го голяма боза е не струва прели4а на докоментален филм по т1п филм не бях гледал сажалявам 4е го теглих:deadhorse::judge::rant::thumbsdown:
публикувано от woogie на 2008-03-16 12:44:33
Болшевиките дълго време отричаха извършените от тях зверства в катинската гора. Едва през 9О-те години Горбачов призна за това. Отдавна не бях гледал толкова стойностен филм. Сърдечни благодарности на ъплоудера за добрия вкус.
публикувано от marinkin на 2008-04-25 14:52:11
За ogorogo : През 30-те и 40-те години също е било историческа необходимост да се мачкат евреите от Хитлер, за да се обедини умрелия от глад след войната немски народ. По твоята "логика" така излиза. Виж сега къде е "подивелия запад" и къде сме ние след 50 години братска дружба с КГБ, това няма да го обсъждаме. Освен това не, знам защо, но хората държат да имат някакви граждански права, а такива нямаше докато управляваше любимия ти СССР. Я вземи, че се пресели в някое руско село - ще цункаш задници на воля и ще си отгледаш военни паради.
публикувано от pdp11 на 2011-09-20 11:03:34
Древните ремляни са казвали, че историята е такава, каквато остане записана за поколенията.
Това е причината да се пръкнат в последните години всякакви филми и книги, представящи най-долните престъпления в желаната от самите престъпници сияйна светлина. Талантливо ли е произведението, макар и лъжливо – то се приема за истина.
Ако останете с [b]чувството[/b], че Ви [b]лъжат[/b], вижте и този филм:
[url]http://www.zadruga.ru/forum/viewtopic.php?t=364[/url]