ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от AngelEyes на 2008-04-18 00:22:50
Вашето мнение относно Kandidati.Za.Slava[17.04.2008]TVRip-TBO може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от riskbreaker на 2008-04-18 08:01:53
Снощи по изключение го гледах... Много жалко шоу, много. Тая, дето си кривеше пръстите, беше толкова стандартна, горката, че чак лошо да ти стане. Генетично било, не знам си какво си било... `айде без глупости! Мога го същото. Постига се с тренировки. Гените нямат такова значение.
публикувано от stefan_wwe на 2008-04-18 09:48:56
абе онази песен която пееше иво сиромахов а слави каза че оригинала е на годжи
как се казва оригинала?
публикувано от the.UniCorn на 2008-04-18 13:00:00
Поредния гърч от агонията на умиращия шоумен.
Някои хора просто не знаят кога да спрат и това си е.
публикувано от riskbreaker на 2008-04-18 16:04:20
merlyn, ПРАВЯ ГО. Същото. Научих се с тренировки. Причините са няколко и няма да ги споделям, но казвам факт. И да, не го гледам. Снощи го хванах по случайност. Това шоу е МЪРТВО отдавна. Ако не сте го разбрали, трябва да сте много зле.
публикувано от retwerts на 2008-04-18 16:30:46
riskbreaker ти като си го разбрал ходи си гледай каквото искаш.И ти знам ,че го можеш същото ,сигурен съм че си сгъваш палеца до предмишницата
публикувано от petrra на 2008-04-18 17:46:23
riskbreaker да имаш да вземаш....и полвинато от това дето спретна жената не се видя на камера
публикувано от riskbreaker на 2008-04-18 18:44:22
Точно пък това с палеца е тооолкова лесноооо! И разните оплитания на пръстите също. Само изглеждат страшно, спокойно. `ма к`во да ви обяснявам, гледйте си тъпото шоу и му вярвайте.
публикувано от AngelEyes на 2008-04-19 00:20:13
Моля да ме извините, но няма да мога да кача таз вечершното шоу. Дъщеря ми натисна reset бутона на компютъра и го рестартира по време на записа. Съжалявам! :(
публикувано от Tarikatchet0 на 2008-04-19 00:48:03
Чисто го забравихте Шоуто на Слави незнам защо но съм останал с впечатление че слагате други предавания но не и Слави или слагата само когато са Кандидати за Слава.Слагайте както преди всички предавания през седмицата.Актьорските вечери поне слагайте ако не другите предавания през седмицата.Тия предавания където ги слагате като изключим-Сделка или не,Стани Богат,Това го знае всяко хлапе,Пей с мен,Музик айдъл,Форт Боярт другите са пълна тапотия.Едно свясно няма.Ще Ви помоля да качвате Слави поне в Понеделник когато е Актьорската вечер.Също така Ви моля ако можете да качвате и Градски момичета заради тия двете красавици където го водят