ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamAnime на 2008-04-20 11:37:09
Вашето мнение относно Kaiji може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от spiralkinda на 2008-04-20 15:25:35
Супер добро аниме! :)
публикувано от Kakashi на 2008-04-20 15:41:36
Дам, свърши по много необичаен начин, по който свършват всички анимета :) 100% ще има продължение (поне така се надявам)... И също така се надявам да е скоро. Хората, които обичат хазарта (не точно хазарт :lol:) е за тях!
публикувано от spiralkinda на 2008-04-20 21:39:55
Не знам за продължение дали ще има, защото MADHOUSE не обичат дългите проекти(мангата е 38 тома) и продължава да излиза, а историята с дядката е до 13ти том... -_- . Надявам се поне на няколко OVA епизода нататък да покажат какво се случва с Kaiji след това. От друга страна като се замислим от MADHOUSE не промениха края както Claymore и това дава надежди за още епизоди. :cool:
публикувано от spiralkinda на 2008-04-20 21:46:55
Опааа продължение ще има http://www.youtube.com/watch?v=NU9lDCJrrr8&eurl= :thumbsup:
публикувано от balsamatora на 2008-04-21 14:45:09
Може би Kaiji и Death Note са най-стойностните анимета, които съм гледал. За Кайджи нямам думи, невероятно аниме :thumbsup:
публикувано от sn00p3r на 2008-04-29 09:29:09
Изгледах анимето и мога да кажа че няма нищо общо с Death Note защото психологическото натоварване там е много по голямо докато в Kaiji се набляга на човешкото поведение (при наличие на голяма сума пари и възможност да се спечелят) предателство, страх, омраза. Сега конкретно за впечатленията ми: На места с мъка го гледах, растягат лукуми за всичко (дори за ненужни неща) това естествено води до мудно развитие в анимето и загуба на интерес от страна на зрителя (поне при мен беше така), но като цяло анимето е доста добро защото хората в реалния свят са точно такива каквито са представени в него. Като цяло го препоръчвам на всеки който има повечко търпение и време разбирасе. :thumbsup:
публикувано от sn00p3r на 2008-04-29 09:30:42
...точно такива каквито са представени в него. Като цяло го препоръчвам на всеки който има повечко търпение и време разбирасе. :thumbsup: