Чета коментари и се чудя просто на онези потребители ,които си нямат и най-малка представа за нещата !Вместо да се чудите какъв е превода на български ,ще ви дам за пример едно действие !Запаметете си като отметка линка на гугъл преводач и си копирвайте резюмето щом е на английски ,отваряте си линка на гугъл преводача ,поставяте си го и ви го превеждат автоматично ! Значи ,самият гугъл преводач не винаги превежда дословно правилно българските текстове ,има спелчеци и доста неясноти по речника ,но общо взето можеш да схванеш за какво се говори в филма от превода му ,аз лично съм с него и си ги превеждам ,доста неща правя с него така ,че няма да се сърдите на ъплоудерите ,те и без това си имат много работи ,когато имат време ни го правят превода ,но има и моменти ,когато не остава никакво време ,излизат нови и нови филми ,те ги преработват по програми ,много е трудоемко ,затова им влезте в положението и както се изрази един колега по-горе ,правилно е ,че си има форум за подобни теми ,където се обсъждат не само тези ,но и ред други проблеми и т.н.Аз ви давам само елементарен пример за начин на превод ,който е абсолютен лесен ,като песен ,просто не ви е дошло на ума ,но няма значение това ,по-важно в случая е ,че все ще се намери алтернатива за дадена задача ,която е изпълнима от всеки потребител ,на свободна практика ,така ,че пожелавам ви успех на всички ! Лесно е и ще се справите ,вярвайте в себе си и в своите възможности ! Просто човек трябва ,да е по-находчив и предприемчив в всяко свое действие ,затова горе главите и не се предавайте ! Няма място за отстъпление ,защото нищо не е свършило докато не свърши окончателно ,за целта трябва да си по-нисък от тревата и по-тих от водата !Няма нищо невъзможно на този свят ! Въпросът не е дали може да се направи ,а как да се направи ,там ,където безизходица не съществува !Наслука Приятели !