ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-06-22 03:56:50
Вашето мнение относно Животът пред очите й може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от atk на 2008-06-23 14:15:47
Ковфицивнта в IMDB е излишно висок. Филмът е малко странен и не особено смислен или по-скоро трябва да внимаваш много, та да схванеш дълбоката поука в края. Така или иначе бях малко разочарована в края на филма. Много от въпросите ми си останаха отворени. ;)

публикувано от trutka33 на 2008-06-23 16:12:12
не се разочаровай
ако имаш въпроси обръщай се
към мен ....вечерно време съм много полезен;)
публикувано от harridan на 2008-06-25 21:44:08
За мен филмът не остави въпроси без отговор, но от друга страна повдигна много въпроси, свързани с начина, по който възприемам собствения си живот. Смятам, че "The Life Before Her Eyes" е един много стойностен и качествено изпълнен филм. Надявам се скоро да се появи и с по-добро качество, за да мога напълно да се насладя на таланта на режисьора да създава картини.
Това приема ли се за коментар? :D
публикувано от sholky на 2008-09-07 22:31:14
Филмът наистина оставя много въпроси без отговор. Хареса ми наистина, но все пак.. има какво още да се желае.
публикувано от breakerhigh на 2008-09-12 03:04:02
а може би отговорите са във филма, но вие не сте ги намерили, тогава е излишно да го подценявате. аз лично също не разбрах някои неща, но се порових и ми стана по-ясно.
публикувано от zakita на 2008-10-22 15:53:46
Филма е интересен! С оплетен край,но заглавието на филма ще ви подскаже дали сте разбрали финала
публикувано от andysweet на 2008-12-21 15:39:12
[i]Филмът много хубав.Накратко ще обясня на тези,които не са го разбрали.Хммм..Когато момчето(забравих му името)пита Даяна и приятелката й,коя от двете да убие,Ивън(Даяна) си представя как,ако приятелката й умре,това ще й тежи на съвестта.Та искам да кажа,че по-старата Даяна е плод на въображението,на представите на по-младата Даяна.
Казват,че преди да умреш,животът минава пред очите ти.Та и Даяна така-като вече е простреляна..животът преминава пред очите й.Надявам се да съм помогнала.[/i]