ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2017-03-18 21:53:52
Вашето мнение относно Железният юмрук - Сезон 1 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от 1467538186592578 на 2017-03-18 22:47:45
На 5-та серия съм и вече гледам с мъка... По-скучен сериал не бях гледала.
публикувано от JSerafimov на 2017-03-18 23:04:26
Само Daredevil май става от всичките ...
публикувано от azinot на 2017-03-19 00:13:50
С такова богатство от персонажи в света на Марвел, ако очаквате всичките сериали да ви харесат... Тук се нищи една пълномащабна история, в която се преплитат множество герои. Въпроса е цялостната картинка как ще се получи, а не че не вас не ви харесва Кунг-фу. Сериала никак не е скучен, няма скучни сериали за супергерой. Ако мислите така, значи няма смисъл да гледате такива сериали. На мен примерно не ми хареса Кейдж, но историята е от значение. Но всеки си преценя до къде иска да дълбае. При този избор на ААА сериали за супергерои не може да имаме оплаквания.
публикувано от okeoevsww на 2017-03-19 12:24:09
Скучен и клиширан до безобразие! И няма общо с кунгфу или мунгфу, просто това ВЕЧЕ сме го гледали по 100 начина, и то доста по-добри. Като почнеш от Готъм, минеш през Ларго, и стигнеш до Taboo ...
публикувано от pime на 2017-03-19 16:10:23
Липса на всякакво въображение. Всеки човек с прилично IQ знае кой убиеца още в края на 1ва серия ;) Единственото ТОП в тоя сериал, е че тая докторка, проби до първо място в личната ми класация за най-дразнещ персонаж в сериал.
публикувано от Intacto777 на 2017-03-20 16:52:49
Вчера вечер изгледах 4-те епизода на филма и определено ми хареса сюжетната линия ! Ще очакваме с нетърпение превода и за останалите 9 епизода ! Филмът е увлекателен ,има си своята история и предистория ,в 4-та се появиха и триади и братството на Ръката (отряд от нинджи) ,харесва ми ! Изгледал съм много азиатски филми ,като се започне от Манастира Шао Лин и всичките им последователни такива на Шоу Брадърс , романтични ,сериали и филмите им са не просто прекрасни с хореографията на бойните сцени ,но и с романтиката в тях ! Марвел е друг типаж персона нон грата ,но и той като Дисни се опитва да вмъкне нотка от нюанса на Азия ,което не е лошо ! Филмът е хубав ,защото в него няма преиграване на бойни сцени ,а леко реалност с тънко подчертаване на усета на актьорите в бойните сцени ,което си е увлекателно донякъде ! Добре е филма да следва сюжетната линия и да се движи по нея ,без преиграване ! Видяхме резултата на Дисни с продължението на Междузвездни войни ,как оцапаха пейзажа с продължението на хубавата поредица от 6 епизода ,които си бяха върха на сладоледа,докато не излезе 7,8 епизод ,които изместиха сюжета от основната линия и историята на филма бе не просто прецакана ,но и преразказвана по няколко пъти ,връщайки ни назад в 4 епизод ,римейкове и т.н Но ,този сериал определено ми харесва ! Поне засега добре върви ,дано да няма глупави клишета в бъдещите епизоди и да се вмъкнат елементи на изненадата ,които да ни изкарат от равновесие ! Браво на ъпа за труда му по качването на сериалчето , благодаря и на субсаб за превода ,който си е перфектен ,както винаги ! 5 от мена за труда ви ! Живи и здрави ! Успех на всички !
публикувано от Revizor на 2017-03-20 19:18:15
Сериала е хубав до четвъртата серия, след това развивате способности на психическа устойчивост.
публикувано от maharaja на 2017-03-20 23:32:17
Изгледах го на един дъх и мога да кажа,че за 13 епизода има ефекти колкото в един епизод на Светкавицата. Оставям ефектите настрана, но и всеки епизод е някаква посредствена и повтаряща се безмислица. Дейсвието се развива с скороста на бтк адсл интерне
публикувано от rewerde на 2017-03-21 17:45:02
Сериала ми харесва, но намирам доста прилики в сюжета, както на Daredevil и Luke Cage, също и актьорски състав е интересн но акьорите..като сестрата която лекува е една и съща актриса...малко тъпо, също бабата китайка (или каквато е там по народност).Явно нарочно са свързани по някакъв начин..понеже доста си приличат.Иначе ми харесва става...само дето нищо не ме изненадва в сериала..всичко ми изглежда доста познато.
публикувано от samoloko на 2017-03-29 23:39:36
Трагедия... Марвел..
публикувано от gazar1234 на 2017-04-02 13:32:41
той бива бива евтино но това е прекалено

публикувано от Tohi на 2017-04-04 02:29:03
Много се колебая дали да го изгледам. Героя го познавам от Ultimate Spider - Man(анимацията) харесва ми, но дали ще е представен като там. Треийлъра е добър.