Вчера вечер изгледах 4-те епизода на филма и определено ми хареса сюжетната линия ! Ще очакваме с нетърпение превода и за останалите 9 епизода ! Филмът е увлекателен ,има си своята история и предистория ,в 4-та се появиха и триади и братството на Ръката (отряд от нинджи) ,харесва ми ! Изгледал съм много азиатски филми ,като се започне от Манастира Шао Лин и всичките им последователни такива на Шоу Брадърс , романтични ,сериали и филмите им са не просто прекрасни с хореографията на бойните сцени ,но и с романтиката в тях ! Марвел е друг типаж персона нон грата ,но и той като Дисни се опитва да вмъкне нотка от нюанса на Азия ,което не е лошо ! Филмът е хубав ,защото в него няма преиграване на бойни сцени ,а леко реалност с тънко подчертаване на усета на актьорите в бойните сцени ,което си е увлекателно донякъде ! Добре е филма да следва сюжетната линия и да се движи по нея ,без преиграване ! Видяхме резултата на Дисни с продължението на Междузвездни войни ,как оцапаха пейзажа с продължението на хубавата поредица от 6 епизода ,които си бяха върха на сладоледа,докато не излезе 7,8 епизод ,които изместиха сюжета от основната линия и историята на филма бе не просто прецакана ,но и преразказвана по няколко пъти ,връщайки ни назад в 4 епизод ,римейкове и т.н Но ,този сериал определено ми харесва ! Поне засега добре върви ,дано да няма глупави клишета в бъдещите епизоди и да се вмъкнат елементи на изненадата ,които да ни изкарат от равновесие ! Браво на ъпа за труда му по качването на сериалчето , благодаря и на субсаб за превода ,който си е перфектен ,както винаги ! 5 от мена за труда ви ! Живи и здрави ! Успех на всички !