ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Malik на 2008-05-03 21:34:53
Вашето мнение относно Железният човек може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от FoRcEmAn на 2008-05-03 21:45:11
съмнява ме
публикувано от HumanMachine на 2008-05-03 21:51:41
Това, като гледам трейлъра, май е 1 към 1 с анимационното, което беше качено преди 2-3 седмици :-/
публикувано от Malik на 2008-05-03 21:51:47
Извинявам се за закъснението на описанието. Енжой ;)
публикувано от reef на 2008-05-03 21:57:18
[color=green][/color] качеството е много зле неси губете времето даго дърпате:'(:'(:'(:'(:'(
публикувано от BINAS на 2008-05-03 22:00:32
Тоя железния ако му одаря един цигански шамар дали няма да стане на русенско варено :lol:
публикувано от fidodido на 2008-05-03 22:09:15
BINAS ..... и искаш да кажеш ,че от 10000000 сперматозоида, ти си бил най-бързия м?
публикувано от pimeto на 2008-05-03 22:27:07
гледах го днес на кино, барнали са го филма визуално.
но от към сценарии не струва!
сигурно на някой които никога не е чувал за Iron Man< ще му е интересен и хубав, ама иначе хич го няма!
предполагам че втората част би била хубава, ако има такава :lol:
публикувано от DarkPaIn на 2008-05-03 22:29:51
Не знам как е сценарият, но оценката на филма в IMDB e 8.4/10, a втора част на филма също ще има ;)
публикувано от BINAS на 2008-05-03 22:51:11
fidodido искам да кажа че ти си моя най-бърз :lol:
публикувано от Koell на 2008-05-03 22:57:16
гледах го днес на кино, барнали са го филма визуално.
но от към сценарии не струва!
сигурно на някой които никога не е чувал за Iron Man< ще му е интересен и хубав, ама иначе хич го няма!
предполагам че втората част би била хубава, ако има такава

Ама все се изказвате негативно, какво му е на сценария не мога да разбера. Единствения филм по комикс до момента който се доближава до Батман(новия). Да не говориме за играта на актьорския състав която е на доста високо ниво. В imdb има няколко доста добри рецензии за филма, на който му е интересно може да ги прочете.
П.П. Такива филми се гледат на кино!
публикувано от Koell на 2008-05-03 22:58:21
може да ги прочете.
П.П. Такива филми се гледат на кино, не на домашно пс ;)
публикувано от method_shaolin на 2008-05-03 23:30:14
Естествено променили са 99% от второстепенните "случвания", за да го уравнят с познатата до болка холивудска формула за "блокбъстър", но Филма е добър ... (гледах го на кино :P )
публикувано от pimeto на 2008-05-04 00:59:26
Не знам как е сценарият, но оценката на филма в IMDB e 8.4/10, a втора част на филма също ще има
мда, IMDB е чудесен начин да разбереш дали един филм си струва :D
там където всеки задръстен американец се изрежда да гласува само щото филма го е накарал да се натъпче с пуканки и кола ..... ;)

Koell: защо да не даваме негативни оценки не разбирам ?
тук си казваме мнението, тъп ли е филма кво да си криви душата човек ? :)
новите серии на Батман не ме кефят!
класиката си е класика! въпреки че очаквам нещо хубаво сега от Хиит Леджър, ама ще видиме.

до болка ме дразнят еднотипните сценарий на филмите по комикси.

почва се с това кои е неудачника дето ще става супер мен, после с това как става супер мен, после се минава през ритането на лошите задници от името на Америка и се завършва с яката мацка.
всичко това миксирано с хай-енд ефекти, на който аз много се кефя, все пак с това се занимавам.
и така :) нищо ново, освен ефектите. тъп сюжет с нищо различаващ се от комиксите и анимациите и т.н.

п.п. от комиксовите адаптации досега май само Хълк (2003 май беше) ми хареса и трансформърс ;)
Айрън мен го слагам до трилогията за ЕМО-та и улигофрени Спайдърмен :)
публикувано от Koell на 2008-05-04 02:22:57
мда, IMDB е чудесен начин да разбереш дали един филм си струва
там където всеки задръстен американец се изрежда да гласува само щото филма го е накарал да се натъпче с пуканки и кола .....

Айде и последно от мене. Много подценявате imdb, ама май всички в тази страна четеме през пръсти. Има хора там които са доста грамотни на тема кино. Да не казвам че и доста критици под псевдоними пишат. Хората които не харесват филми или не им допада(има разлика) поне се обосновават в коментара си защо и как. Което тука не се вижда под нито един филм!
публикувано от abydos на 2008-05-04 04:20:12
Хах, старите батмани са пълен боклук, всички почти. Е, за деца до 12 годишна възраст стават, но последния си е вече за подраснали и е най-добрия. Задаващия се Батман очаквам да е най-добрия изобщо.

Колкото до този филм, смятам да го гледам на кино, но кога ще дойде в Пловдив не знам. За сега по оценка на критици и ревиюта е най-добрия филм за 2008 и наистина очаквам много от него.
публикувано от Ironstone на 2008-05-04 13:23:50
Филмът е добър, но не е нещо уникално. Има някои претупани или нелогични моменти. Рано е да се каже дали ще е най-добрия през 2008, задават се още поне 4-5 филма със супергерои това лято.
публикувано от FARSCAPEFAN на 2008-05-04 13:36:02
The X-Files: I Want to Believe (2008),тук няма супер герои но има Fox Mulder:thumbsup:.Така че е пребързано да се казва кой ще бъде най-добрият филм на годината:).http://www.imdb.com/title/tt0443701/ .
публикувано от neofena на 2008-05-04 19:19:28
abydos, ако разбереш когато го пуснат в някое кино в Пловдив моля да споделиш.