ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от zxvf на 2008-06-10 13:47:30
Вашето мнение относно Jazz.Side.Of.The.Moon.(The.Music.Of.Pink.Floyd) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от waterjess на 2008-06-10 16:46:55
Определено този албум събуди любопитството ми. Нямам търпение да чуя, как звучи.
публикувано от iladw на 2008-06-11 11:15:01
Great!!! Why didn't you put it in some other more unusable and obscure format - like .nothing?!
публикувано от kalts86 на 2008-06-11 11:20:24
WavPack is not an obscure format, it's just that you are uninformed!
More WVs!:thumbsup:
публикувано от rusia на 2008-06-11 12:40:00
:-O Ха сега някой да светне с къв софт се плейва или записва на сиди тоя формат.
Предварително 10х !
публикувано от domi на 2008-06-11 18:57:04
Нека този, който е сложил този торент да обясни как този файл да се разархивира /преименувах го, но не е нито rar, нито iso/.
И моля слагайте в раздел lossless неща, които да са с ясно разяснение след като ги свалим какво да ги правим. Вече имам в една папка още 2 такива файла. Отварям ги с Foobar 2000 - мога да ги слушам, но не мога да разделя отделните песни. Така, че или изяснявайте загадката, или администратора да се намеси и да не се допускат подобни изпълнениа за в бъдеще!
публикувано от yotis на 2008-06-11 22:06:54
Така, ето линк за тези които не знаят що е то wavpack : http://www.wavpack.com/ .
А пък на ъплоудера ще кажа, че преди да качи нещо подобно в lossless да си направи труда да попрочете тук там...
Кво ажеба да го правя тоз wv файл? Къде е имейдж файлът?
100 % е имало cue, ама ъпа като не знае за кво е, не го е сложил в торента...
Със здраве! :)
публикувано от dakel на 2008-06-11 22:37:25
[b][i]„Макс 500 символа!“[/i][/b]

Ама кой да чете... :)

Е, ето и целия албум,изтеглен от руснаците със обложКИ, Лог файл и разбира се Cue файл...

[url]http://store4.data.bg/radostinqk/[/url]
публикувано от domi на 2008-06-12 01:05:35
Абе yotis, благодаря зя cue файла, но малко надменно пишеш, че не знаем що е wav формат. Ами ако го нямаше този cue файл що щяхме да чиним? Този пропуск го има и за още 2 торента, пуснати през миналата година. Стискам си ги в една папка и им се любувам. Знам, че има програма, която да определи времетраенето на всяка песен и след това сам да създам cue файл, но едно че нямам време за това и още, че съм качил доста програми и не искам да претоварвам компютъра с програми, които ще ползвам от дъжд на вятър.
Така, че за мен това е един торент със сериозен пропуск. Все пак добре, че грешката бързо се поправи.
публикувано от yanko на 2013-01-18 20:32:40
Моля за сийд!