Много хора се оплакват ,че харда им бил пълен ..? Хора , вие на диска на компютъра ли записвате филмовите си колекции ..? Не се излагайте , как допускате въобще да си пълнете дяла на диска с филми ? Записвайте си музичка , правете си папки с най-различни снимки , било с актьори , животни , пейзажи ,градове по света и други , но филмите не ги трупайте на диска на компа , купете си когато имате възможност външни дискове , има всякакви размери и там си ги колекционирайте , аз например като имам възможност си купувам по някой външен диск х 500Гб , имам вече 18 такива , пълни с филмови колекции с перфектно качество , музики най-различни с перфектни формати , МР3,МР4 ,ФЛАК и други ! Всеки месец можете да си купувате по 1 диск , само да желаете ! 100 лв е 1бр диск , зависи от къде ще си го закупите , разбира се ! От големите вериги е винаги по-евтино ! Успех и не трупайте файлове на дяловете на диска на компа , по този начин компа ви става по-бавен и нещата няма да ви вървят по-добре , отколкото по начина ,който ви посочвам ! Успех !