Еее, не мога да не ти кажа благодаря, не- БЛАГОДАРЯ!!!, за този жест с филма! Знаех си, че трябва само да кажа "не е честно пък, аз повече няма да си играя с вас, вие сте лоши", за да си го получа. Давам най-високата оценка за торента, а що се отнася до филма- за мен това е една от класиките в пресъздването на гръцки митове. Който чете този коментар нека знае следното- филма е направен за интелегенти хора, не е за тапири, Орфей е черно брато от гетото, но го изяжда един дракон накрая, така че спестява малко куршуми на ченгетата от ЕлЕйПиДи, Медея е супер гореща праскова, но без грим не е чак толкова гореща, обаче пак си е супер, чичо Джо играе супер брадат наглец, като някои хора които познавам, а филма ме кефи хипер/супер/мега/мулти/макси/ултра/гига/свръх/оптимално много повече от това да ходя на бачкане всеки ден!
На Иветед още веднъж едно огромно БЛАГОДАРЯ, чуе е такава добричка и ни угажда на всички капрази, независимо по какъв идиотски начин си ги показваме и ако можех щях да я разцелувам от благодарност.
Това е.
П.С. Не съм пиян!