На който не му харесва шаренииките в инфото да не го чете. Да си отвори IMDb и да си го прочете от там.
Относно Матей, Матю или Матьо става дум за главният артист: Matthew Lillard и неграмотни кометатори, бъкел не знаещи англииски а пишещи само да не заспят.
Имам един съвет, уважавайте трудът на ъплодерите и преводачите! Ако ги нямаше тях от къде щяхте да се похвалите че сте свалили и гледали еди-кой си невероятен фим според вашето мнение. Ако толкова не ви харесва торентът, намерете си го на друго място и си го преведете сами и си го гледайте. Никой на сила не ви е докарал тук!
А и още нещо това че на вас не ви хареесва значи ли че и на мен няма да ми хареса? Не се казва: "филмът не е хубав, не теглете ще си изгубите времето", а: "на мен не ми хареса"!
И за последно коментарите са за да си дадете мнението дали ви е харесал филма, а на да си показвате неграмотността. Следвайте този пример: По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, от колкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!
Благодаря на Ъплодера, предварително благодаря и на преводача!