Финалът е много силен и философски, нещо рядко за американските филми, но ето, че като искат, могат. Последните десетина минути са много въздействащи и в тях е ключът към всичко. Хората живеят заедно, всеки търси интуитивно нещо в живота си, било любов, сродна душа или смисъл на битието и така един вид всички ние сме изгубени. Накрая в смъртта се събираме отново в света, който сме си изградили приживе, спомняме с обич целия си изминал живот, готови за последното му приключение, за неговото продължение, и когато всички са готови вратата, изпълнена с ярка светлина се отваря към него. Много силен и философски край, боя, че някои тинейджъри не го разбраха, ала като поживеят,ще са готови и за това. Абе на мен ми въздейства, не очаквах да предадат такъв дълбок завършек на сериала, според мен са успели. Браво на целия творчески екип, а също и на преводачите, които през тези години превеждаха всеотдайно за всички нас. Благодаря им специално.:)Всички един ден ще се срещнем в онази църква, със сигурност.;)