ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от HristovHr на 2007-08-12 15:26:36
Вашето мнение относно Iron Maiden Live In Sofia (Lokomotiv Stadium) 04.06.2007 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Chesss на 2007-08-12 15:49:10
[b]Айдеееееееее[/b] :band::yay::punk:
публикувано от jordan251 на 2007-08-12 15:55:02
10х на Ъпа :thumbsup:
публикувано от nvasev на 2007-08-12 16:36:05
:band:
публикувано от buxata на 2007-08-12 17:13:05
10x
публикувано от metal_maiden на 2007-08-12 17:22:50
Ооо...сега ще сравним с клипчетата лично производство, хаха...:smile:
публикувано от cohen на 2007-08-12 18:46:33
daite nasaaaaaaam : )
evala pi4ove i az bqh tam : )
публикувано от LORD на 2007-08-12 19:53:40
Ем за концерта БРАВОС
но за качеството направо си е зле

Иначе 10х :thumbsup:
публикувано от Rockin на 2007-08-12 20:00:43
упа да си каже името и каса бира ;):thumbsup: лелеле супер бее най накрая!
публикувано от Chesss на 2007-08-12 20:22:50
[b]Eми опитал съм да снимам... но не е много лесно да се правят такива клипове и снимки в най-жестоката блъсканица! Ако някой има по-добри нека ги сложи нямам нищо против![/b]
публикувано от Senna_forever на 2007-08-12 21:15:51
Е това е нещо ценно.:P:thumbsup:
публикувано от gerry на 2007-08-12 21:52:58
:'(
публикувано от tuutght на 2007-08-12 21:57:17
IRON MAIDEN FOREVER!!! Давайте хора в същия дух! Айдеееееееееееееее!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от Janick_Gers на 2007-08-12 22:01:36
УХААААААА Най-накрая 10Х :thumbsup::thumbsup::thumbsup::band::band::punk::punk::punk::punk:
публикувано от tuutght на 2007-08-12 22:04:58
8)8)8)
публикувано от tuutght на 2007-08-12 22:11:24
8)8)8)
публикувано от vesoepich на 2007-08-12 23:15:38
като гледам какъв як е бил концерта,направо съм бесен че го пропуснах :(израснал съм с меидън,металика и еиси диси
публикувано от Kirijas на 2007-08-13 00:32:00
бях там и за малко да ми вземат камерата беше малко да снимам 10х на ъпа за този торент
публикувано от metal_maiden на 2007-08-13 01:30:14
Chess, знам какво имаш предвид, направо си беше непосилно да снимаш...Снимките ти са супер, много по-добри са от моите.Аз ги правих на стандартна резолюция, че ми трябваше повечко място за филмчета.С тях обаче наистина се гордея - имам общо 15 минути видео материал, включително 3 цели песни - Wrathchild, The Number Of The Beast и The Trooper.Във .MOV-формат са, което ги прави големи като размер, но и невероятни като качество.За аматьорски записи са повече от добри!Пробвах един куп конвертори, но при всеки се губеше качество, така че, в крайна сметка си ги оставих в този формат.Не мога да качвам тук, но ако мякой иска, може да ме намери в DC++, шернал съм снимки и клипчета от концертите на Мейдън, Europe, Apocalyptica и Helloween.
публикувано от Kcepo на 2007-08-13 13:41:06
Това е един от най-малоумно направените торенти, които някога съм виждал. Звука е отврат, камерата..без коментар, даже името на песен си объркал.. концерта беше много як и искам да го запаза, ама заради тея викове и писъци на фона на песните.. мноооогоо зле..
публикувано от metal_maiden на 2007-08-13 14:20:48
Ами да беше взел със себе си оператор, с професионална видео-камера, както и разрешително да го качиш на сцената за да ти снима...те на телевизиите не им издадоха такива (само на "Кречетало" разрешиха да снимат 2 пъти по 2 минути), ама за теб можеше да направят изключение, ако им беше казал че искаш да "запазиш" концерта...
публикувано от danchetoBg на 2007-08-13 17:23:00
maiden сас си maiden въобще не съжалявам че не бях там озвучаването изобщо всичко било под тяхното ниво аз бях на manowar там само със думи неможе да се опише всички ще го потвърдят:band:
публикувано от oinum на 2007-08-13 18:17:56
:punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk::punk:
публикувано от metal_maiden на 2007-08-13 18:41:01
Озвучението не било на тяхното ниво, така ли...Е, от друга страна, сигурен съм че на концерта на Млековар звукът е бил "по-силен от Ада", ама все пак едни Мaiden, и тяхната музика, не могат да се сравняват с "Боговете на метъла" и техните "Бойни химни"...
публикувано от danchetoBg на 2007-08-13 20:21:49
брато фен съм на двете велики банди обаче наистина не повярвах че maiden са свирили повечето парчета от новия албум феновете нали за това са напълнили стадиона да чуят вечните им хитове ама май не са били всичките а иначе дълбок поклон пред мейдън с тази група съм израснал:punk::punk::punk:
публикувано от metal_maiden на 2007-08-13 21:12:10
1.Ако следваме тази логика, Maiden по-добре да не издават нови албуми, ами да си свирят само вечните хитове.Абе човече, нали трябва да си промоутват работата!!!Затова има концерти, така групата си прави реклама на даден продукт, нали трябва и той да се продава.Хората много добре знаят това, и никой не очаква на концерт през 2007-а да се свирят само парчета от първите албуми.Това се отнася за всички банди.
2.Изобщо не е вярно, че били наблегнали на песни от новия албум.
3.Практически НЕВЪЗМОЖНО е да изсвирят всичките си хитове на един концерт...

Наистина жалко, че не съжаляваш че го изпусна.Беше невероятен концерт.Винаги бих предпочел да отида на един концерт на Мaiden, отколкото на 10 на Manowar.Просто ако тези две имена са в едно изречение, само един път може да се сложи "велики" в него.И всички знаят за кой ще се отнася...
публикувано от jojjo на 2007-08-13 21:53:59
За приказките с лошото озвучаване ще замълча. Хората барнаха 5 готини парчета от новата тава. Останалите бяха не от новата. Това че някой не си е дал труд да ги чуе, а само ги е "слушал" може би за малко, си е негов проблем. Най-голямата банда беше тук.
Up the...
публикувано от metal_maiden на 2007-08-13 22:32:39
...irons!!!

:band:
публикувано от ibb27 на 2007-08-13 23:38:11
Та нека и аз накрая да се провра между "Великите"... ;) Бях и на двата концерта, и двете групи са ми любими (Manowar и Iron Maiden). Звукът на концерта на Мейдън беше перфектен (от предните редици на тревичката):thumbsup:. Свалям шапка на Мейдън, професионалисти до мозъка на костите, всичко беше отрепетирано и подготвено както си трябва. Изпяха всички песни подред, които си бяха подготвили за цялото турне, ни повече, ни по-малко. Лошото е че, идват с Брус Сирената за пръв път и феновете очакваха нещо по-специално, заради голямото чакане, не правят концерти на всеки 2 години като на Запад все пак -_- (признавам и аз бях малко разочарован, главно заради това, че вече знаех сетлиста от предния концерт, и те изпълниха всичко 1 към 1, и пак се изкефих максимално, на Fear Of The Dark си съдрах гласните струни :D ). Затова и не всички бяха възсторжени от концерта. Manowar дойдоха, публиката ги оплю, че излязоха много късно и всичко беше окапало, но накрая никой не би казал това което мислеше минути преди да излязат на сцената. Може да ги наричат палячовци, може да им се смееш на глупавите текстове на песни, може да кажеш, че не могат да свирят, но повярвай ми такъв концерт се помни цял живот, раздаване докрай, 3 часа нон стоп колони на МАX на стадиона в Каварна, 3 часа фенове и група като едно цяло. Много, много ми се иска това да не е последния концерт на Мейдън в България, просто защото няма да ги запомним с този концерт, заради който с гордост да казваме "ВЕЛИКИТЕ".
So It Shall Be Written,
So It Shall Be Done!
Up The IRONS!

PS Съжалявам най-много, че не изпяхме на Нико "Happy Birthday" (в деня на концерта е имал РД), тогава наистина щяха да се трогнат и може би щяхме да получим нещо повече...:-/
публикувано от Chesss на 2007-08-14 08:31:59
[b]Xахахах значи съм на една и съща дата с Нико :D:D:D [/b]
публикувано от bubas на 2007-08-14 14:56:23
Bogoweeeee
публикувано от regm на 2007-08-16 02:21:53
Бях и на двата концерта и определено едната от 2-те групи се представи доста под нивото си.

Казвате, че ако думите Manowar и Iron Maiden са в едно изречение- то думата кралете е ясно къде ще се сложи. Е ако съдя от 2-та концерта наистина е ясно и няма съмнение къде и е мястото. Ето няколко неща който са 100% ясни и никой не може да ги отрече:
- Концерта на Мейдан със все подгряващите групи беше 3 часа (може би за да могат пенсионерите да се приберат с градския, че свърши в 11). Manowar бяха на сцената над 3 часа а с подгряващите групи концерта се проточи над 6 часа
- И двете групи имат нови албуми но кой изпълни желанието на публиката и изпълняваше единствено хитовете за който бе дошла публиката и кой промотира новия си албум също мисля, че не е нужно да обяснявам
- За жестове към публиката също няма смисъл да говорим

Джо в интервюто си в Z-Rock каза: "Ние сме кралете... Ние сме различни от другите групи защото уважаваме публиката си... Знаем, че публиката желае да чуе старите ни хитове и затова на концерта ще изпълняваме само тях... Ще дойдем и ще ви разбием с истинския метъл!". Когато го слушах всичко това ми звучеше супер надуто и високомерно (сега като се замисля- баш като приказки на крал). Е след концерта всичко си дойде по местата дойдоха разбиха ни и си тръгнаха- обещаха ни много- а ни дадоха повече от колкото обещаха!

Колкото до торента- Евала, когато имам време ще го дръпна ;)
публикувано от mentol на 2007-08-19 17:52:40
не спорете коя банда е по-велика.Всеки си харесва нещто.И аз бях на концерта,пропатувах 300км. с гипсиран крак защото Мейдън са най-великата банда на всички времена.
публикувано от deyaan на 2007-08-21 09:40:39
Сийд моля Ви!
публикувано от riskbreaker на 2007-08-24 11:53:17
За нещастие пропуснах концерта на любимата група в Каварна - сесия, какво да се прави? Обаче видях достатъчно и от концерта на Iron Maiden, и от концерта на Manowar. Manowar направиха такъв жест към публиката, какъвто никоя група нито е правила, нито ще направи някога - три часа концерт с това, което почитателите им искат. И като капак Ерик Адамс изпя химна на България като истински българин. Manowar направиха сетлист специално за нашата публика, макар че също трябва да промотират нов албум, не забравяйте. Колко време са учили химна само те си знаят. Кой друг би подготвял такова нещо само за един концерт от цяло европейско турне?

Без да искам да омаловажавам Iron Maiden, мисля, че трябва доста да се постараят, за да стигнат концертното ниво на Manowar.

Колкото до концерта на Железните деви, една колежка ходи. И беше адски разочарована, а даде 50 кинта за билет на първите редове.

Сега аз ще го сваля и ще погледна.
публикувано от riskbreaker на 2007-08-25 15:13:39
Свалих и погледнах. И не съм никак очарован. Клиповете във Vbox7.com от този концерт са с по-добро качество. Нито картина, нито звук, нито нищо. Не знам защо човекът с камерата е решил, че да беснее като ненормален докато снима е хубаво нещо, обаче единственото, което се вижда, са размазани цветни петна, а и се чува само пращене. Защо изобщо е ъплоуднато?
публикувано от Kemendil на 2007-08-25 16:14:25
Пичове, концертът на Manowar не беше част от турне, както този на Maiden. А турнетата на Maiden винаги са тематични, както и това. Не можеш да тръгнеш на такова турне и навсякъде да свириш едно и също, само в България да изсвирят старите неща. Аз лично на Maiden се изкефих два пъти повече, отколкото на Manowar.
публикувано от Mr.dickinson на 2007-08-28 01:08:26
Моля ви се момчета,кажете от къде мога да си сваля целият концерт?
публикувано от riskbreaker на 2007-08-28 10:32:22
Kemendil, лично Джоуи Ди Мейо каза, че концертът в Каварна е част от европейско турне. Той би трябвало да знае, нали?
публикувано от tihomirski на 2007-09-09 19:59:38
Хора каквото и да говорите това са мейдан най накрая след толкова дълги години... а качеството си беше отлично... от кога чакам да излезе нещо то такова но уви сега го видях... ЕВАЛА ЗА ЪПА.
публикувано от donka на 2007-09-15 20:03:05
много благодаря не бях на концерта но благодарение на това което си качил успях да се доближа то това велико събитие!:thumbsup:
публикувано от RunningWild на 2007-09-21 13:29:10
Браво на ъпа и мерси !!!
публикувано от gelle3036 на 2007-09-21 17:33:09
много мерси за торента.бях на концерта беше жестоко.сега ще го видя отново.мейдан са велики:band: :punk::punk::punk:
публикувано от kop4elinio на 2007-10-25 01:07:14
мерси на ъпа няколко дни след концерта се нядявах че някои ще го качи но никои него беше качил радвам се че ще го гледам бях там наживо беше мн яко но искам и да го гледам пак но най-се кефя че точно на 04.06.2007 навърших 16 години нече на някои му пука обаче мн се накефих на сущата дата идваше ironmaiden :) теса моите фаворити мерси пак на ъпа :)
публикувано от kop4elinio на 2007-10-25 01:29:49
еи незнам на кои кво нему аресва качеството ама ако са били на концерта щяха да знаят че камери,фотоапарати,телефони и секви такива бяха забранени да се изнасят снимки и видео матерял извън стадиона такаче несе надяваите на по хубаво качество дори на медйите небеше позволено до мене имаше един човек и му взеха фотоапарата после си му го върнаха но като се сътъмни целя стадион светна от телефони :thumbsup: и тогава охраната се отказа да ги сабира според мене качеството си е супер но ако искате по хубаво качество разбрах че мейдън че правят диск със сичките концерти от годишнината на албумът " The Number of The Beast 2007 " :blush:
публикувано от medivh на 2007-12-10 23:51:59
мом4ета вие само говорите за Manowar и Maiden,двете групи са велики,но напънете си малко мозъците,хора които не слушат метъл знаят Майдън,но много малко знаят Маноуар.Фен сам и на двете групи но този спор е безсмислен,кои са по добри и кои не,ако ще си говорим за класа музиканти що не казахте имена като Пърпъл или Сабат които също разбиха с концертите си или на Машин Хед преди няколко години също и на Мегадет!
публикувано от Magiosnika на 2007-12-21 21:32:08
Благодарско за торента бях там и сега искам да видя как е излглеждало,че вече забравих хах :) брао момци :)
публикувано от jojjo на 2008-01-20 00:37:16
Бях тук. Бях и в Белград. За мен Мейдън цена са нямали, няма и да имат. Спрете да делите музиката на тия и ония! Изпускате основата като Мейдън, Джудас и всички останали готини музиканти. Спрете собствения си шибан спор!
публикувано от jojjo на 2008-01-20 00:58:50
Но, определено спрете това! Тоя ш...н запис е в състояние да откаже много хора! Ае със здраве!
публикувано от dickinson на 2008-03-18 21:16:44
Това определено е една от най великите групи, но вярно какво ги сравнявате с power metal групата Manowar които макар и да са велики имат само4уствие на богове.Това са два съвсем разли4ни стила и стига сте слагали вси4ки стилове на метала под един знаменател.А по отно6ение на най великите хеви метал банди те са Iron Maiden, Judas Priest, и DIO за който ни6то не 4ух нима неговата музика не е велика?Извинявам се ако съм изпуснал някоя друга хеви метал банда.И btw говоря само за хеви метал а не за някои друг вид метал.
публикувано от petkanr на 2009-11-28 13:50:28
Моля,дайте малко сийд!!!Иначе Мейдън са велики!!!