Та нека и аз накрая да се провра между "Великите"... ;) Бях и на двата концерта, и двете групи са ми любими (Manowar и Iron Maiden). Звукът на концерта на Мейдън беше перфектен (от предните редици на тревичката):thumbsup:. Свалям шапка на Мейдън, професионалисти до мозъка на костите, всичко беше отрепетирано и подготвено както си трябва. Изпяха всички песни подред, които си бяха подготвили за цялото турне, ни повече, ни по-малко. Лошото е че, идват с Брус Сирената за пръв път и феновете очакваха нещо по-специално, заради голямото чакане, не правят концерти на всеки 2 години като на Запад все пак -_- (признавам и аз бях малко разочарован, главно заради това, че вече знаех сетлиста от предния концерт, и те изпълниха всичко 1 към 1, и пак се изкефих максимално, на Fear Of The Dark си съдрах гласните струни :D ). Затова и не всички бяха възсторжени от концерта. Manowar дойдоха, публиката ги оплю, че излязоха много късно и всичко беше окапало, но накрая никой не би казал това което мислеше минути преди да излязат на сцената. Може да ги наричат палячовци, може да им се смееш на глупавите текстове на песни, може да кажеш, че не могат да свирят, но повярвай ми такъв концерт се помни цял живот, раздаване докрай, 3 часа нон стоп колони на МАX на стадиона в Каварна, 3 часа фенове и група като едно цяло. Много, много ми се иска това да не е последния концерт на Мейдън в България, просто защото няма да ги запомним с този концерт, заради който с гордост да казваме "ВЕЛИКИТЕ".
So It Shall Be Written,
So It Shall Be Done!
Up The IRONS!
PS Съжалявам най-много, че не изпяхме на Нико "Happy Birthday" (в деня на концерта е имал РД), тогава наистина щяха да се трогнат и може би щяхме да получим нещо повече...:-/