ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2011-02-20 20:17:45
Вашето мнение относно Iran Is Not The Problem (2008) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kotnnl на 2011-02-26 03:27:59
"А защо забравяш руснаците?"

И българите :lol:
публикувано от BraHamN на 2011-02-20 22:02:39
Мерси за филма Dr3adLoX.:thumbsup:
Изгледах го внимателно доста показателен за бъдещите намерения на Америка! За съжаление доста реалистична бъдеща война. Чудно само кое ще е измисления претекст да започнат реалните бойни действия. Е не че им пречи да си излъжат както направиха в Ирак, където така и не откриха химически оръжия или други такива за масово поразяване!!!
публикувано от bakikadri на 2011-02-20 22:43:23
Абе заяждат се с хората, само колкото да не заспят
публикувано от lainers на 2011-02-20 23:17:17
проблемът не е Иран проблема са еврейте и американците
публикувано от bobzlat на 2011-02-21 00:43:03
"проблемът не е Иран проблема са еврейте и американците "

А защо забравяш руснаците?
публикувано от bakikadri на 2011-02-21 22:40:58
Ми че кой е виновен в Иран. Всичко става заради евреите, щото те наливат пари на американците за да правят тия неща. Жалко че Хитлер нее успял да ги изчисти, та да се е оттървал света, веднъж завинаги. Сега е късно, защото няма хора които да излязат начело на една нация, и да я поведът защото парите владеят всичко. Ако начело застане един колебливец (каквито са всички де) и му кажат, ще ти дадем няколко милиарда ако подведеш хората към дадено нещо, после ще те покрием някъде и ще си живееш. Не милиарди, милиони да му дадът веднага на драго сърце ще се отзове, и ще започне да маже. Е при такъв човек може ли да съществува нормална дъжава. Ми каквото и да искат хората няма да променят, защото пък хората от своя страна искат, но не се подкрепят за да го постигнат, докато не дойде ножа на гърлото. Даже и тогава на някои пак не им дреме. как тогава искат всички да живеят добре. няма как да стане
публикувано от someonedelff на 2011-02-21 21:40:39
И в Иран ще си спретнат една малка революцийка, още малко. Техните помиярски управници няма дълго да стискат клона.
публикувано от Terror45 на 2011-02-21 21:59:19
Американците са лоши но аз лично предпочитам американци пред западно европейските боклуци спомогнали за разтурването и на малкото останала държавица след 500 години робство. Що се отнася до Иран и Ирак аз лично бих се чувствал по-добре ако "американско" правителство управлява държави пълни с хора които ме смятат за НЕВЕРНИК! Хайде спомнете си как са се отнасяли към неверниците нашите мили поробители турци 5 века ?
публикувано от 69m на 2011-03-15 11:03:54
нещо чува ли се за суб :)
публикувано от aleksbg на 2011-03-31 14:05:43
Новият световен ред в лицето на америка и израел не търпи неподчинение ! само Русиа се крепи все оше ...