ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от 1BeCKsY1 на 2012-06-13 22:13:56
Вашето мнение относно iPad 3 - iOS 6.0 beta 1 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от beBoss на 2012-06-13 22:27:13
Нищо съществено във версия 6.
Android нещо почна доста напред да отива в сравнение с iOS :)
публикувано от 321123 на 2012-06-14 01:02:22
Да бе да все ми е на акъла,единпът си видял андроид и си мислиш че това е истината,даже ми се струва че по надоло отива :)
публикувано от Disciple на 2012-06-14 01:41:06
Абе по-добре е от андроида където всеки телефон работи на различна версия а само 8% работят на последната :D
публикувано от Surfy на 2012-06-14 02:22:53
Само 8% работят на последната, ама ICS е главно визуално подобрение. Функциите които преди няколко дни представи Apple пред WWDC ги има още от Android 1.6 :P . Apple издишат от към иновация, вече не водят а следват конкуренцията. Съвсем скоро е Google I/O където се очаква да бъдат представени далеч по интуитивни неща. :) Do your research before arguing boys.

НЕ ми казвайте, че съм фенбой и, че мразя Ябълката. Просто ако си реалист ще видиш, а няма да се водиш по супер добрият маркетинг на Apple.

P.s. Имам и iPhone и Android Tablet и HTC Desire само за да покажа, че не говоря на изуст.

Иначе благодаря за торента, по-бързо ще се свали от колкото през официалните сървъри, ще го пробвам! :)
публикувано от knife на 2012-06-14 06:31:09
Въпрос на вкус е, но аз никога няма да ползвам друга OS, освен iOS на телефон/таблет. Не мога да опиша просто колко съм впечатлен ;)
публикувано от 1BeCKsY1 на 2012-06-14 06:59:32
Много си прав, че при Apple няма много иновация. Те са едни от последните, които вкара multitasking в устройствата си, но въпроса далеч не е там. Въпроса е това, което вкарат, да работи на шест, както се казва. Нима когато Android вкараха мултитаскинг беше много добре? И до сега не можеш да схванеш как да изключиш дадена програма на телефони като HTC Desire HD. Докато Стив Джобс беше жив, постоянно повтаряше "It just works." или на български - "Просто работи.", замислете се над това. Направено е много просто и е достъпно за всички хора. Това им е работата на Apple. Първо да правят нещата добри и второ да ги разбират всички хора. Не се хващайте за количеството иновации, а за качеството.

Не съм хейтър и не мразя HTC, даже браво им казвам за нещата, които правят, просто съм фен на Apple и не мисля, че това ще се промени скоро. :)
публикувано от Monka7a на 2012-06-14 11:02:16
Това нещо няма ли да иска developer акаунт?
публикувано от Tiesto на 2012-06-14 12:17:01
И каква иновация има в Андроида?
Кой измисли маркет за приложения?
Кой измисли Сири?
Turn by Turn безплатна навигация?
Touch Focus?
И адски много други! Как говорите наизуст а сигурно сте с Нокиа 2330. Само не ми казвайте че като кажете че имате 3 таблета и 5 телефона ми доказвате нещо!
Защо Андроида немогат още да направят читаво Сири? :(
публикувано от 1BeCKsY1 на 2012-06-14 15:59:26
Monka7a, в описанието на торента съм написал как да пропуснеш активацията с developer акаунт.

Tiesto, Сири е името на говорещият асистент. Плюс това Сири не е чак толкова добра. Нека говорим реални неща :)
публикувано от sas69 на 2012-06-14 20:16:27
Tiesto, виж аз ползвам Smartphon-и от както пуснаха първите Windows Mobile 2003. Мога да ти кажа, че подобни на Siri програми имаше и тогава. Относно тъч фокуса, който се анонсира от Apple през 2009-та с появата на iPhone 3GS, мога само да ти кажа, че година преди това бе представена тази нова функция на ревюто на новият модел на SE, тогавашната гордост - G900.

Не искам да те разочаровам, но нещата за които говориш, че са изобретени от Apple, хич не са нови а са просто взети идеи от тогавашните съперници на Apple.
публикувано от gadniarche на 2012-06-14 21:48:48
sas69... и ги направи да работят ;)
публикувано от Surfy на 2012-06-15 00:36:17
Tiesto, ама се изказа супер неподготвен! :)
Ако не си ограничен и имаш търпението изгледай това http://youtu.be/NMiY1kSTHZw + Ако наистина мислиш, че Джобс е измислил ПЪРВИЯТ маркет за програмки направо те съжалявам
+ Разбира се, че те измислиха Сири, но не и гласовите команди!
+ Сериозно ли мислиш, че Аррle са измислили Turn-by-turn. Това не мога да го повярвам!

@sas69 го каза, добре. :)

п.с. Siri e име, не функция :D Android не им трябва да си "читаво Siri"
публикувано от eight на 2012-07-01 07:35:56
1BeCKsY1 го каза :) едното е перфектно, другото се бори да го достигне с нововъведения и бъгове. Важното е да има конкуренция за да се развиват така че Respect и за андроид и за ios