ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2010-04-16 22:38:56
Вашето мнение относно Invisible Empire - A New World Order Defined (2010) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от tedkomama на 2010-04-17 00:24:47
на 20ти е да
публикувано от koneye на 2010-04-16 23:18:57
Браво :thumbsup:
Police State 4 на 20 ли щеше да излиза ?
публикувано от SsandmanN на 2010-04-17 09:24:04
Филма е от кръга от хора около Алекс Джоунс, да.
Можеш да го познаеш по сайтовете в описанието
публикувано от tyrbo на 2010-04-20 00:43:56
Въпроса не е защо изтрих коментарите а струва ли си да дискредитираш цял филм защото Алекс Джоунс преди 10 години параноизира цял тексас като първия тъпанар, или защото от време на време в разрез със всичко което прави изцепва по някоя простотия.. Истината е че Бил куупър е мъртъв а Джоунс благодарение на нещо все още говори по СЪЩИТЕ въпроси. Реверанс към засегнатите плюйте на воля :>
публикувано от SsandmanN на 2010-04-20 07:08:40
При положение, че въпросния филм е направен от Алекс Джоунс, мисля че детайлите около личността му си струват, да. Аз всъщност го гледам често, макар да мисля, че преиграва. В случая съм на страната на критиците, защото ми се струва абсурдно да защитаваш чрез цензура някой, който се бори за свобода на словото и разпространение на информацията (оттам идва името infowars). Впрочем, всеки който е гледал някой негов филм може сам да си направи изводите, така че трийте наволя.
публикувано от tyrbo на 2010-04-20 13:24:24
Факт, но защо да дискредитираме нещо в което и аз и ти и той и Бил Куупър биха били съгласни, и вместо някой да каже ЗАЩО Алекс понякога преиграва, и с това да сложи отговор на въпроса, единственото което може да каже 1 критик е да го нарече куп наречия. Ок. Аз питам - с КАКВО помагат тези филми на Глобалистите. Който е гледал шоуто помни поредполагам колко хора редовно му звънят да го питат защо не покрива "достатъчно" матерял за Евреите при което той си казва : според мен света не се върти около евреите. Наистина не може и не трябва сляпо да вярваш на Рейдио Толк Шоу Хоуст без да си правиш рисърча но от друга гледна точка.. 15 години филми.. Всичките гости, всичкото всичко.. Селф-дефенс механизъм може би ?
публикувано от NimbusTF на 2010-04-20 19:05:58
Филмът “Невидима империя” или явни заговори без теории.
[url]http://www.ivanstamenov.com/?p=1103[/url] Рецензия на филма...
публикувано от kerpeden на 2010-04-20 17:30:25
tyrbo,

Всъщност ти в момента дискредитираш цялата идея като цензурираш критиките към Алекс Джоунс, за което благодарим :):thumbsup::thumbsup::thumbsup: слава богу малко хора следват алекс джоунс като овце след овчар и благодарение на такива като теб и ъплоадара още повече хора разбират каква е работата :)

Иронично сайтовете на джоунс се казват :Infowars: XA XA XA :)
публикувано от deadlikeme на 2010-04-22 01:28:33
От дезинформацията на Алекс Джоунс към религиозната каша на "Стопанина". Явно наистина съм ви настъпал по мазола с тези коментари за да получа такова публично усмиване. Радвам се, това ми показва, че съм на прав път.

публикувано от Jogo на 2010-04-25 10:14:06
неприятно е като липсват коментари, защото се губи връзката между останалите от тях :(
публикувано от KREMONA на 2010-05-06 19:05:03
Алекс Джоунс е прав все пак в това което казва и показва в филмите...гледал съм по няколко пъти филмите му в последните няколко години и определено съм убеден,че е прав.Следя световните събития редовно от години насам и почти всичко е така както е показано в филмите.Относно това,че продава филмите не виждам нищо странно при положение,че изработката на един такъв филм струва доста пари,техника,материали,обработка,размножаване на дискове и запис,промотиране и т.н Освен това той не е против това,че се теглят филмите му в торентите и в нета
публикувано от KREMONA на 2010-07-22 09:43:55
субтитри за филма на български [url]http://subsunacs.net/search.php[/url] пишете в търсачката Invisible Empire - A New World Order Defined и си ги сваляте...