ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от ABGTeam на 2014-11-11 17:47:09
Вашето мнение относно Интерстелар (2014) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от m1llen1um на 2014-11-11 21:12:28
Интересен филм, гледах го на кино.
публикувано от efircho на 2014-11-11 21:36:22
Много рядко пиша, но този филм определено си заслужава. Уникален е, много дълбок, перфектни ефекти, сюжет, заснемане. Заслужава много оскари. Отдавна не бях гледал нещо толкова стойностно и докосващо. Отидете да го гледате на кино, не си разваляйте удоволствието, за да спестите 8лв., особено за този филм!
публикувано от scurens на 2014-11-11 21:44:00
Please, please, please do not watch this movie on your computer :) I watched it twice in cinema. Trust me, this is something more then a movie, it's like one time experience. It makes possible for you to see the space as real as possible and to feel the size of this fantastic travel. If you like movies don't ruin this beautiful one in a thousand movies experience to watch it home on your tv or laptop!!
публикувано от insade на 2014-11-11 22:46:10
Please, please, please do not watch this movie on your computer :) I watched it twice in cinema. ГЛЕДАЙТЕ ГО!!!
публикувано от adXok на 2014-11-11 23:00:34
Предпочитам да гледам филмите вкъщи на плазмата с full HD резолюция и surround звук 7.1 и това е така поради много проста причина: хапвам си, отивам до тоалетна, спирам си, връщам си, ако нещо не съм видял или искам да видя по-добре като ефекти, елементи от сюжета, сцените... изобщо свобода и уют, които само дома може да предложи.
Киното (като зали, картина и звук) отдавна е отживелица.
публикувано от bibo35 на 2014-11-11 23:23:37
Субтитри?
публикувано от natanail на 2014-11-11 23:39:39
На кино... неповторимо. Голям филм на голям режисьор. Надявам се да го удостоя подобаващо на предстоящите оскар-и.
публикувано от peporedman на 2014-11-12 00:03:11
One could only endeavor into the bottomless pit of space and to self-indulgent place in your minds as to the fullest extend only in the cinema. The graciously legitimate and legible connection between your senses and mind is only there to be achieved. Та така!
публикувано от salep на 2014-11-12 10:02:29
no no insane I"м going to watching-и пиши на български кво са правиш на интересен
публикувано от peporedman на 2014-11-12 13:47:14
аз съм....
публикувано от gadmin на 2014-11-12 14:31:50
Поредната американска боза изтъкана от клишета. Творческа немощ, подплатена от липсата на иновативни идеи.
публикувано от FoxBG на 2014-11-12 14:43:46
Чакаме добро качество.
публикувано от greyhound на 2014-11-12 14:44:37
Просто уникален филм. Думите са излишни... трябва да се гледа на кино.
публикувано от iamgod на 2014-11-12 16:05:29
Мога само да кажа...изключително муден и елементарно направен.Жалко за добрия режисьор.
публикувано от iamgod на 2014-11-12 17:52:25
Само още малко…и ви се чудя как може да намесвате и сравнявате тази пародия недостоверна с филми ато „Одисея…“ и „Контакт“?! Земекис е на светлинн и години напред пред това самоназначило се за гении-режисьор – Нолан и истарсъка му братчето. Гледайте отново „Контакт“ след тази боза и сами си направете сравнението.Настръхвам само като си спомня думите от „Контакт“ преглеждайке накрая записа от камерите и …Нищо няма на запис…но запис с продължение 2 часа. Уникален стил и похват.Но защо се учудваме, като все пак това е ученик на Спилбърг.И тези които се опитват да се обедят, че ако го беше направил Спилбърг нямаше да е по-добър са в голяма заблуда. Само гледайки последният му научно-фантастичен филм „War of the Worlds “ че видите превъзходството му както кинематографично и повествователно с много пластове на сюжет, така и уникалният тъме и черен изказ на това което е заснето. За мен това е един от най-мрачните и реалистични фантастики правени някога.Все пак той се е доказал с времето/Спилбърг/, че може да заснеме каквото си поиска и ще го направи униклно.Преглеждайки филмографията сами ще прецените в универсалността му от комедия до мрачна фантастика, а тя се прави най-трудно.Наистина се искат „големи ташаци“ за да дръзнеш да направиш добра фантастика. Реално това което е заснето можеше и да не е 3 часа.И именно за това можем да съжаляваме, че именно Спилбърг не го засне, защото това е голява хапка за Нолан и само единици, можеха де се справят с тази трудна задача. Все едно някой да направи „Хобит“ по-добре от П.Джаксън – не не мисля че ще може.Дел Торо с право се отказа, защото прозря истината, че няма да се справи, а това е голяма лента и трябва да се направи както трябва. И единствено Джаксън може и знае как.М/у другото и той е другия ученик на Спилбърг, както Земекис…
публикувано от Hottyty на 2014-11-12 17:55:50
http://subs.sab.bz/index.php?s=ba9728a04caf7c83323a0a146bd23ae5& ето и субтитри. Трия ги след първото изтегляне на някой от вас! Той , ако иска да ги качва после! Това е защото като се качва един торент, трябва да се качва преведен! Като се прави нещо , се прави докрай! Ае///
публикувано от gadmin на 2014-11-12 19:29:52
Изпълни ме патриотично американско настроение, като развяха американските байряци по другите галактики. Вие не се ли просълзихте патриотично?
публикувано от insade на 2014-11-12 20:42:02
Филма ми хареса! Гледах и "дракула" голямо прецакване,не е добре измислен.....загуба на пари и време.....
публикувано от mozart11 на 2014-11-13 00:55:02
Послушах съветите и го гледах на кино. Наистина не разбрах, какво има в този филм, което да си заслужава гледането му на кино? Честно казано и на CAM бих го изгледал сега, ако знаех каква боза е. Много съм разочарован.
публикувано от lina_22bg на 2014-11-13 09:33:48
Мнението ми за филма е противоречиво. Гледах го на кино, но очаквах много повече визуални ефекти. Такива почти нямаше, за мое съжаление, доста голяма част от филма минава в приказки, които на моменти идват прекалено досадни. Иначе като цяло актьорската игра е на ниво, както и сюжета. Все пак заради имена като Матю Макконахи и Ан Хатауей филмът ще си бъде едно от кино събитията на годината, така че трябва да се гледа.
публикувано от Adornmir на 2015-04-07 13:40:36
Заглавието междузвездно ли трябва да се превежда, като междузвездни войни, това за мен е гротеска на глобалното възприятие за космос, галактики, вселена.