ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TheTRENERA на 2020-01-23 23:35:19
Вашето мнение относно INSOMNIA: The Ark може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от adXok на 2020-01-24 14:06:40
Това 1.6 или 1.7 версията е, защото 1.7 излезе сравнително скоро и да знаем дали е включен тук (малко вероятно, но все пак).
Задлъжително вписвайте в торентите версиите на игриите до полседната кръпка (patch).
публикувано от adXok на 2020-01-24 14:09:48
Например както руснаците правят:
INSOMNIA: The Ark Deluxe Edition [L] [RUS + ENG] (2018) (1.6 + 2 DLC)
Така знаем кои езици поддържа [L] (без значение аудио или субтитри), коя е версията на играта/кръпката (1.6), включени допълнения към играта (+2 DLC).
публикувано от adXok на 2020-01-24 14:19:40
Няма значение, видях в нета, че 1.7 ще бъде тестван през Февруари. Значи е 1.6 играта.
публикувано от mile-vranic на 2020-01-24 19:06:45
Not working fatal error show.
публикувано от TheTRENERA на 2020-01-24 22:33:06
"mile-vranic", запиши тачно коју грешку пишеш и убудуће ми пиши на српском лично мени.
Винаги пиша версии и поддържащи езици, но този път явно съм недоглед. Бяха обещали и Немски език, ала и това не прегледах дали е факт. Иначе "trinegar" е прав за тези скоби, наклонени черти и финикийски знаци - в старанието си ъплоудерите да са оригинални или правят безконечни заглавия, или онова самохвалственото 'by МейкаМиНеМеЗнае', или откраднат нечий скрипт за създаване на пакет и после се питаш какви са тея два часа инсталация на игра от 15 гигабайта. Всички сте попадали на такива като примерно онази белоруската заблуда 'FitGirl' или един друг лумпеняга на който му забравих ника, ала до ден днешен си прави такъв унистал файл, че трие целия си дял. Колкото по-елементарно, толкова по-бързо е, а и по-лесносмилаемо за хората.
публикувано от adXok на 2020-01-24 22:46:28
Свалух си я от руснаците. Играта изглежда добре, върви ми отлично, макар да не показва коректно моите назначени клавиши за действията, но не е проблем. Малко нелогична ми дива в началото... безсмиселни диалози (които само губят вреемто, нясно защо).
Прекалено линейна е сакаш, за толова много нива и предмети в тях...
публикувано от adXok на 2020-01-25 13:55:45
Играта е болезнено еднообразна и скучна.
Не можеш да скачаш, не можеш да гледаш нагоре, даже е доста клаустрофобична и линейна! Изтрих я днес сутринта.