ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от spk на 2012-01-16 02:56:54
Вашето мнение относно Имало Едно Време С01 Е09 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Sheridan на 2012-01-17 06:30:38
Благодаря :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
публикувано от JLH на 2012-01-17 02:17:14
Мисля че с един сезон ще се изчерпа, а ако са два ще стане доста бозав.За 22 епизода супер може да го приключат преди да доскучае.Тамън още 10-12 приказки на приказни герои да навържзат и то ще свършат приказките тамън:D Единствено не ми харесва, че сменят историйте на класически приказки, като Хензел и Гретел и тн, коренно различни ги изкарват от колкото са по анимацията и книгите, но в тип на сериала, нещо нов все пак:) Дано изкарат цял сезон 22 епизода, сериала е приятен и разтоварващ със свеж актьорски състав :)
публикувано от abra на 2012-01-16 10:31:52
Добър замисъл. Дано да има няколко сезона ;)
публикувано от whosyourdaddy на 2012-01-16 11:57:20
сериалчето много си го бива :) браво на ъ-па :)нямам търпение да излезе 10 :)
публикувано от golavoda на 2012-01-19 06:41:29
Отново БАН по сигнал на праводържатели:)
Нали знаете от кой залив да си смъкнете серията [url]http://thepiratebay.org/[/url] а субтитрите може и от тук ;). Моите уважения към екипа на Арена ползвам ви с удоволствие но борбата е безмилостно жестока :(
публикувано от spk на 2012-01-19 09:56:32
БГ телевизиите им падна рейтинга и си мислят, че ако даден сериал бъде премахнат от два торента сайта ще се гледа повече по някоя бг телевизия. По-големи смешници честно не съм виждал скоро време. Плюс това дублажите им за нищо не струват... епизодите ги дават с голямо закъснение, но каквото и да правят не могат да ме накарат да седна тия сериали да ги гледам по шибаните им канали. Да вземат да се скрият някъде... епизодите ги има на най-малко 100 места качени, а те реват за някакви авторски права... смешници... мишки.
публикувано от mahared на 2012-05-24 22:21:21
значи на българксите "телевизии" много им пречи явно, най-накрая си купиха няколко сериала и оп голям проблем, има ги в тарсачките. Само че никой няма да чака половин век да гледа сериал с лош дублаж и петнайсет паузи с реклами на кисело мляко и тоалетна хартия. Много смешна история, тия хора що си мислят, че изобщо някой на тая планета, освен феновете на сапунки и намазани с пет тона грим водещи на НЕновини, би си пуснал това жалко извинение за медия? И нека все пак бъдем позитивни, сериали има от каде да се намират, това ни е най-малкия проблем. Те да си понасят хейта, щом са си го изпросили.