ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2012-07-07 15:09:50
Вашето мнение относно Illuminati in Hollywood Movies Exposed - Alex Jones (2012) може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-07-07 17:08:14
Ще се гледа,благодаря
публикувано от BraHamN на 2012-07-07 17:51:54
Много ти мерси! Супер си ! Не спирай да качваш.
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-07-08 11:38:33
Гледах го,тоя съвсем е откачил вече
публикувано от sddrm на 2012-07-08 14:42:54
Колко ли хора осъзнават, че доста от тези конспирационни анти-илюминатски, анти-еврейски теории идват от арабския свят. Освен това от изброените филми само най-популярните и новите и един на Кубрик за да се коментира после Широко затворени очи и смърт на режисьора. Защо ли не каже две-три думи за Черния лебед - филм толкова изпълнен с окултизъм и символизъм, че когато се стигне до прословутата сцена с Мила Кунс и Натали Портман човек даже не обръща внимание на това. Защо ми не каже нещо за филма Sucker Punch и стресовото програмиране или inception и слоевете на реалността.

пфф Алекс Джоунс е плешив конспиратор, дори и прическа няма като Джорджио Тсоукалос :D
публикувано от alextattoo на 2012-07-10 00:24:11
Илуминатите и евреите са добри хора те мислят само доброто на човечеството. Арабите са виновни за 2 те световни воини както и за окупирането на Палестина.А и няма такова нещто като конспирация.
публикувано от balcanmaster на 2012-07-10 19:15:50
Абе тоя без да иска всъщност слугува на Илюминатите със своята посредственост, налива вода в тяхната мелница, затвърждавайки убеждението, че всички анти-илюминати са или луди, или некадърници, или най-често и двете заедно. От цялата тая пасмина само Юрий Лина направи един сравнително приличен филм за Масоните (The Lightbringers: The Emissaries of Jahbulon), с доста голям бюджет, естествено най-вероятно финансиран с арабски петродолари, и въпреки, че е анти-, може да се изгледа...почти всичко останало е trash...прав е sddrm - в игралното кино има много по-достоверни и майсторски направени творби, които имат отношение съм темата, ама са малко над нивото на облъчените с тъпа пропаганда "конспиратори", хахаха...
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-08-08 01:03:04
Гелдах новия Батман на кино.Доста странно послание долових, аз лично.Бейн прави всичко това за което анархистите се борят ,както и хора като Айк и Джоунс,които го пропагандират - убива богатите,взима им всичко,дава всичката власт в ръцете на народа,но,има едно много голямо НО,Бейн ,лидера на анархистите залага бомба,уж за да държи правителството заложник,бомба която не може да бъде обезвредена,но хората освен батман и няколко "просветени",не знаят за това,демек не вярвайте в чистите идеали и приказки,винаги има скрита цел.Доста така.. "straight to the teeth"риторика,така че отново има някаква обоснованост в приказките на Джоунс
публикувано от u3MaMHukaA на 2012-08-08 01:03:06
Гелдах новия Батман на кино.Доста странно послание долових, аз лично.Бейн прави всичко това за което анархистите се борят ,както и хора като Айк и Джоунс,които го пропагандират - убива богатите,взима им всичко,дава всичката власт в ръцете на народа,но,има едно много голямо НО,Бейн ,лидера на анархистите залага бомба,уж за да държи правителството заложник,бомба която не може да бъде обезвредена,но хората освен батман и няколко "просветени",не знаят за това,демек не вярвайте в чистите идеали и приказки,винаги има скрита цел.Доста така.. "straight to the teeth"риторика,така че отново има някаква обоснованост в приказките на Джоунс
публикувано от und на 2012-09-23 18:13:02
Съгласен съм че Алек Дж. налива вода на илюминатите. та той е един от тях гущер без емоции.
публикувано от und на 2012-09-23 18:27:27
Боже мили трипати ще се прекръста... Илюминатите са били добри хахаха моляти се се образовай малко нищо лично тебе нямам. Да те мислят как родната полиция да те пази как да те заробват със такси, как още от ранна детска възраст децята ги учат да притъпяват емоциите си, за да станат едни бъдещи качествени РОБИ които непрекъснато им се втълпява,че са свободни ама ако се огледаш в каква клетка си ти става ясно че не си свободен и като протестираш затова хоп в ареста да си помислиш да ли можеш да се поправиш и да правиш това което ти налага СИСТЕМАТА. и точка има още много подкрепа за това което съм писал с ФАКТИ. Да не говорим че последиците от системата са да ни разделя на отделни социални групи'чки' . Тук е мястото за една Пра-Българска поговорка всички я знаем за купа със съчките,когато са разделени те се чупат с лекота обаче когато са на куп всички заедно е нужно повече сила !!! Събудете се хора идват най-прекрасните времена. Бъдете Задружни усмихвайте се по-често, най-важното помагайте си и бъдете удовлетворени от това (: (:
публикувано от croft7 на 2012-10-22 21:11:43
тука само ерудити, браво много кадърни хора
публикувано от kolev26 на 2012-10-22 22:54:29
und браво!!!
Напълно съм съгласен с теб.
:)
публикувано от suge_083 на 2012-12-02 17:21:23
вие всички сте малоумни бе хора