ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от mannequin на 2011-10-18 19:15:50
Вашето мнение относно iGenius.How.Steve.Jobs.Changed.the.World.720p.HDTV.x264-DiVERGE може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kbpetrov на 2011-10-22 03:09:40
"Хубав продукт" и после кой говори за повърхностност и елементарност.
публикувано от unix7777 на 2011-10-21 23:53:50
Чета и не мога да повярвам... колко ограничени, повърхностни и елемнтарни могат да бъдат някои хора.Това е още едно доказателство за това колко мъдър, проницателен и дълновиден бе Стийв - да раздели хората на естети, харесващи максимално добрите неща от посредствените и арогантни хора.И тук не говоря за разделение бедни-богати, защото бедният с чуство за красота и ценител на мощното и доброто ще събере пари и пак ще си купи хубав продукт, респективно мърляча, критиканта, той колкото и пари да има светът ще му е крив и все ще намери кусур.Може да критикува, този, който е дръзнал да създаде нещо след себе си....
публикувано от dog123 на 2011-10-20 17:50:46
brester , неграмотнико , ти ако си живял в Ню Йорк , аз съм Мила от Марс .
А думата комплексар ,използвай сутрин пред огледалото ,да се тонизираш.
публикувано от No на 2011-10-20 08:07:40
И факта че ти живееш мизерно незначи че и ние живеем така.
публикувано от No на 2011-10-20 08:05:00
asdxz2 ли си кво си там еврейн,мюсулманин булгаристан ще наричаш на майкати четала и некоментирай ние Нългарите кви сме защото съм сигурен че си грозен,крив и недоразвит доносник дошъл за по добър живот тук и тръгнал мнение да ми дава за държавата и за други неща.ЗГАН
публикувано от md0x на 2011-10-18 20:23:10
Чакам филм за Dennis Ritchie.

:grrr:
публикувано от DareDevile на 2011-10-18 22:23:22
това не е за изпускане ;)
мерси
публикувано от MasterTAng на 2011-10-19 00:29:31
Евала MDOX ама никое не знае кои е. Стив Джобс е пич и лека му пруст ама не е променил нищо и НЕ Е създал ново само е невероятен бизнесмен което не е малко разбира се .
публикувано от NizErul на 2011-10-19 02:17:45
iPuked
публикувано от Bastor на 2011-10-19 09:10:52
Добър маркетинг и тъп американец.

Ето. Спестих ви един час.
публикувано от Lizzardman на 2011-10-19 11:38:31
Шумът, който се вдигна около смъртта на този бизнесмен е символ на начина на ограничено мислене на по-голямата част от западното консуматорско общество.

Беше провъзгласен за гений, променил завинаги света на технологиите. Даже някои имаха наглостта да го сравнят с велики учени като Айнщайн или Тесла. А какво всъщност е направил той, за да заслужи всичките тези прозвища? Дарил е част от богатството си за медицински проучвания, с помощтта на които да се намерят лекове за досега нелечими болести? Не- това го прави толкова всеобщо мразеният му конкурент- Бил Гейтс. Седнал е и собственоръчно е издялкал първият си компютър? Не- това го е направил не толкова известният му съдружник- Стив Вознияк. Сам е кодирал и е създал графичния интерфейс на известната OSX? Не. Ами сигурно след внезапно вдъхновение от по-висша небесна сила е нарисувал иконичното и познато на всички лого на Apple? Ами не, и това не е направил той.

Истината е, че Джобс просто си разбираше от маркетинг. Все пак този човек можеше да продаде всеки безполезен боклук на тройно по-висока цена отколко всъщност струва само като му лепне една лъскава ябълка отгоре.
публикувано от Lizzardman на 2011-10-19 11:46:19
конкурент- Бил Гейтс. Собственоръчно е издялкал първият си компютър?Не- това го е направил не толкова известният Стив Вознияк.Сам е кодирал и е създал графичния интерфейс на OSX?Не.Ами сигурно след внезапно вдъхновение от висша сила е нарисувал иконичното лого на Apple? Не, и това не е направил той.

Истината е, че Джобс просто разбираше от маркетинг.Той можеше да продаде всеки безполезен боклук на тройно по-висока цена отколкото всъщност струва само като му лепне една лъскава ябълка отгоре.
публикувано от ivan1948 на 2011-10-19 11:50:44
lizzard за да знаеш трябва да го пробваш,преди да кажеш мнение.
публикувано от Arrakis на 2011-10-19 13:33:27
ivan1948 от къде знаеш,че не го е пробвал?
публикувано от asdzxc2 на 2011-10-19 14:16:51
много жалка държава е това булгаристан с още по жалки хора в нея
bastor тъпия американец когато е бил на твойте години е въртял бизнес за милиони а ти сигурно си някой безработен 25 годишен грездей който живее при майка си и няма 5 лева в джоба си
първо вище себе си и тогава коментирайте хората

публикувано от asdzxc2 на 2011-10-19 14:28:16
бил съм в щатите и мога да ви кажа че там всеки 5ти който срещнете по улицата е с iphone или ipod е джоба си
а за new york да не говорим там едва ли ще срещнете някой който да няма подобна "джаджа"

това че заради мизерние начин на жиот в булгаристан повечето хора не могат да си ги позволят е друга работа Стив Джобс промени живота на хората който е ходил в чужбина го е видял и знае че това е ФАКТ
публикувано от ivan1948 на 2011-10-19 15:20:31
В Лондон е същото. И това което направи е революция(сега всички копират от Apple),и тя не е преминала а наследството оставено от неговия труд ще се усеща и в бъдеще.Преди 7 месеца бях против Iphone защото всеки втори го имаше ,като зараза е ,но наистина е в пъти по-добър от всеки друг телефон
публикувано от Anomander на 2011-10-19 16:46:56
Не им отне много време да го направят този филм... Човека определено беше иноватор - но не в света на технологиите, а в света на маркетинга и особено брандинга. Нека не се заблуждаваме - той беше невероятен бизнесмен с много добра и ясна визия какво иска да направи и как да го направи, а не богопомазан гений променил завинаги света. Аз също го уважавам. Това не е нещо лошо, просто не прекалявайте. Не го правете нещо, което не е, хвалете за това, което наистина е бил и е правил.
публикувано от md0x на 2011-10-19 19:33:05
Хубава статия относно Dennis Ritchie: http://www.wired.com/wiredenterprise/2011/10/thedennisritchieeffect/
публикувано от dog123 на 2011-10-19 20:16:02
честно казано по голяма злоба от тукашните коментари /80%/ не бях видял никъде събрана на едно място .
Направо ако ви кажа да се гръмнете , е за да ви направя услуга,,, разбирачи недъгави!
публикувано от estqwerty на 2011-10-19 21:11:24
мразят го защото смачка много големи играчи в техните игри.
счупи нокиа - тази година се надявам да фалират и това недоразумение да изчезне от пазара.
смачка сони при плеърите - м$ няма смисъл да се споменава на този пазар.
но най много се лигави с мс - 7цата изкопира 99% на осх но никой усер не ги ползва.
човека и отвори чисто нови пазари онлайн и направи много пари за много хора, като ощовзето е кощунство да се пуска филм за джобс на торент :)
публикувано от brester на 2011-10-20 02:37:03
Е точно за такива комплексари говорих. ходи полсле обеснявай, то си знае...
публикувано от brester на 2011-10-20 20:07:29
d..123, Ти ме тонизираш!
публикувано от sanchezzz на 2011-10-20 23:53:11
Евала на първият коментар от md0x, много по-жалко е, че Dennis Ritchie си отиде. Мир на праха му.
публикувано от PRI_A_TEL на 2011-10-21 20:37:39
Колко много по сериозни мислещи хора има от този но някои хора поради ниската си култура на ежедневие и битуване се спират на него само поради простата причина че е направил пари! От това само проличава че културата към която се стремят такива хора е тази на парите защото коментарите които видях показват само това. Желанието просто така да имаме пари нас човешките същества ни води към егоизъм нечовечност огромни житеиски грешки сред които безброи наранени хора неправилни решения лоша култура на избор лоши преценки за живота жалкото е че от това не страдат само тези хора а и всички около тях дори и тези които не са свързани с тях. Съжалявам за изказаното от мен но сте античовечни.
публикувано от minooo на 2011-10-22 12:53:55
На какъв език е ?
публикувано от Insolini на 2011-10-22 19:15:53
Може ли някой да каже кога ще има субтитри?-_-
публикувано от keculin на 2011-10-22 23:45:41
само на мен ли ми се разминава аудио и видео
с КМ плейър го гледах
публикувано от sashinkata на 2011-10-29 23:58:42
на 30.10.2011 ще го дават по дискавъри с бг превод или субтитри (за хората като мен, които не говорят английски)