ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от sisira на 2012-09-09 21:33:10
Вашето мнение относно И сега накъде? може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от nikvoyn на 2012-09-10 00:12:24
Благодарност
публикувано от Sem_D_D на 2012-09-10 00:17:45
препоръчаха ми го специално преди още да се е завъртял насам.
наистина е интересен и свеж, въпреки тежката тематика.
А колкото до името, загадката е в последната реплика чак :)
публикувано от papinopopi на 2012-09-10 03:04:25
Добър филм :)
публикувано от icorusinov на 2012-09-11 00:01:30
МНОГО добър филм,!!! Много!
публикувано от vinvd на 2012-09-11 17:59:59
Наистина един отлично създаден филм със своят намек към днешните политици.Не,че ще обърнат внимание защото за тях правилото е - "Преди да оправиш проблем,първо го създай!"А "проблемът" е най-печелившият бизнес. Примери с безумиците на американците с тяхната намеса по цял свят ,колкото искаш - от Виетнам до европейска Сърбия . Това и днес продължава там където има интерес.
публикувано от turnokopa на 2012-09-11 20:28:58
Ех да е така и наистина в живота, но не е... Филма е доста сполучнил и поучетелен. Браво и е крайно време народа малко
да се съвземе. Малко повечко училище и малко по-малко религии... Без значение какви си всички те ни промиват мозаците.
Отдайте се на себе си и на близките си. Стига вяра просто по идеали или ПО РОЖДЕНИЕ, както почти всички сме наследили.
На главната артиска, която е написала и режисирала филма едно голямо БРАВО от мен.

П.П. Моля детската аудитория да гледа филма като порасне за да може да го разбере.
........То принципно човек разбира нещата и ценностите си тогава когато ги загуби.
........Затова поуката от филма е много ценна !!! Живота е по-мил от всичко и стой над всички раси и религии....
публикувано от turnokopa на 2012-09-11 20:33:09
Забравих, по една бира и на JJD за субтитрите и една за Ъплоудера !!!
публикувано от jjd на 2012-09-11 21:10:13
Благодаря! Аз се радвам, че има толкова хора които да оценят този филм. Нямах намерение да превеждам филм (сега се мъча с един сериал), но след като го гледах, не можех да пропусна да остане без превод. Хубав или лош (превод), важното е да се схване идеята на филма. Прекрасно поднесен онзи трети поглед, който винаги пропускаме.
публикувано от sisira на 2012-09-13 00:17:59
И аз благодаря за бирата. Ще кажа нещо и за филма. Сериозна тема поднесена по много особен начин. Гледаш филма и виждаш доста неща които те карат да се смееш, а всъщност всичко е на фона на сурова действителност, която я има и съществува, имаш чувството че гледаш 2 историй едновременно-едната смешната и кумичната с украинските момичета, и другата- начинъта на живот на хората, повлияни от размирици, религии, войни , и т.н. Никой няма телевизор, но имат пушки за всеки един от селото.
И относно превода-хубаво е че имаме възможност да гледане доста Не-американски филми, за което благодаря и на JJD. Филмът ако беше американски, естествени сигурно в тази тежка ситуация вместо рейс с украинки, щеше да кацне може би хеликоптрер с американци, които щяха да оправят цялата ситуация. Един, двама американски рамбовци с пушки щяха да решат религиозният конфликт, и естествено щяхме да разберем колко са добри, и нямаше да разберем нищо за същността на нещата....
Хубав филм.
публикувано от nevista22 на 2012-10-15 15:05:24
Вярно много хубав филм! Но може ли някой да ми каже защо се спря погребалната процесия в края на филма?
публикувано от nevista22 на 2012-10-16 22:43:39
Никой? Поне ъплоудера или преводача? Че ми е кофти да оттърва смисъла на ключовия въпрос!
публикувано от momi4e на 2012-10-19 14:40:44
свалих го ,но къде са субтитрите моля? помощ!
публикувано от Spicy_sd на 2013-01-04 01:00:43
Жесток филм! :)