ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2009-10-06 12:55:39
Вашето мнение относно i.know.what.i.saw.hdtv.xvid-omircon може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от asdfasasdfas на 2009-10-06 15:33:33
I'm so glad that there are people who still upload such videos. Thank you
публикувано от krummstadt на 2009-10-06 15:49:00
отива във колекцията ми мерси:)
публикувано от Neo_Net на 2009-10-06 17:51:21
тука едни на едни субс няма да се намраща :)
публикувано от madara на 2009-10-07 02:07:31
Много стегнат, конкретен, up to the point, филм. Просто факти, които настоятелно изискват компетентно научно обяснение. Приятна изненада след потока от претенциозни многословни филми наблягащи главно на сензацията. Споделям мнението, че човечеството има нужда от внимателна предварителна подготовка преди официалните разкрития. Предполагам, че филми като този са част от тази подготовка.
публикувано от koshmara на 2009-10-07 21:11:27
madara по думите ти съдя, че си привърженик и на идеята, че uFO съществуват?!И ако си наистина от "варващите" е добре да си видял подобно нещо, поне веднъж, със собствеите си очи.
публикувано от madara на 2009-10-08 00:32:30
Няма причина да не вярвам на хора от типа на участниците в този филм - високо квалифицирани, професионално подготвени за подобен род наблюдения, очевидно нямащи нужда от пословичните 15 мин. слава, без финансови облаги от участието в подобен филм.
Колкото до това дали сам съм виждал НЛО - не, не съм, но по тази логика би трябвало да се съмнявам и в съществуването на повечето планети, които също не съм виждал никога.
публикувано от instruct9r на 2009-10-11 19:22:33
Извънземни цивилизации съществуват и това е факт. Който не иска да повярва, просто да изгледа няколко документални филма за вселената! Невъзможно е такава голяма вселена да няма живот на друго място...

10x на ъп-а
публикувано от nikola100 на 2009-10-15 15:12:00
instruct9r, все още няма нито един факт, че извънземни съществуват. Не бъркай вероятностите с фактите.

Поправилното е: При такава голяма вселена има (всъщност минимална) вероятност да съществуват извънземни форми на живот. От тези форми на живот има (малка) вероятност някои да са интелигентни.
Също така има вероятност някои от интелигентните да са достигнали високо технологично развитие.

Ама и друго е правилно: При действащите в тази голяма вселена закони е много малко вероятно да знаят за нашето съществуване и да решат да изгубят некой и друг милион години за да изминат голямото разстояние до земята.

Извод: Наркотиците не прощават на никого, било то и на известните и (едно време) здравомислещи хора.
публикувано от nikola100 на 2009-10-15 15:19:46
...

Ама и друго е правилно: При действащите в тази голяма вселена закони е много малко вероятно да знаят за нашето съществуване и да решат да изгубят некой и друг милион години за да изминат голямото разстояние до земята.

Извод: Наркотиците не прощават на никого, било то и на известните и (едно време) здравомислещи хора.
публикувано от u3MaMHukaA на 2009-10-29 20:45:13
Абе съществуваш само ти майка ти и баща ти.
публикувано от u3MaMHukaA на 2009-10-31 00:07:57
Изгледах го.Доста стегнатичко:)само да кажа че повечето свидетели са генерали,полковници,дори има и 5 звезден адмирал...може би има 5 ,5 звездни адмирали в света.
Клетвата за поверителност доколкото знам е ,в зависимост от чина, от 15 до 25 години.Повечето от пенс. военни са над 60 години.Не знам защо това не е в "препоръчани"Специално за случая в американско контролираната база в Англия имаше друг филм в който записите и въобще всичко бе предстаено в съвсем друга светлина, а сега всичко се обръща на 360 гр.Дали наистина не ни чака нещо интересно през 2012