ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от top4o на 2020-10-17 11:41:30
Вашето мнение относно ХРОНИКИТЕ НА ПСИ ШПИОНИНЪТ - ДА ХАКНЕШ ТАЙНАТА КОСМИЧЕСКА ПРОГРАМА НА САЩ може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-17 21:52:18
относно торента ти:
NSA VS. CIA 2020 1080p EOW.TV

1 пич на редита ми вика:
Bro EX SPY episode by Edge of Wonder is a bullshit the guy who is speaking to Ben and Rob is wearing a fucking Illuminati ring like the one Persian Qasimani wore... I guess you shouldnt upload it it is pure propaganda againts China once again and although that guy is speaking against children traffiking still I do not believe him I guess hes not only an Ex SPY but also an EX Illuminati

пича е на 21. и вижда по-ясно от вас. ахахахах! :Д
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-18 00:19:21
Also can you plecae also send my appreciation to the guy who is sending you this rips?If its not hard for you can you please tell him that I am very thankfull to him because thanks to him and you I finally watched Ascension Teachings,Round Table and even an episode form OLD WORLD ORDER!!!
публикувано от top4o на 2020-10-18 17:32:48
Машала..обаче Екс-Агента (няма екс и съм го писал в описанието) говори само добре за Китай. Иначе на всички е ясно, че казва половин истини :)
публикувано от top4o на 2020-10-18 18:23:48
Относно пръстена - пича го показва и обяснява какъв е. Няма нищо общо с Илюминати. Мисля, че беше USMC. Истинските Илюминати не носят пръстени, че да ги познаят кои са :) Има им пръстените в Али Експресс по 5 $ :D
публикувано от Dr3adLoX на 2020-10-19 12:34:35
не знам, не съм го гледал и въобще не ме интересува. на мен лично не ми трябва пръстен за да разбера кое е ЦРУ пропаганда. :Д