ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от strangera на 2011-11-20 18:52:33
Вашето мнение относно Horata ot Internedite S01E04 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от prodajnika на 2011-12-16 01:09:55
Zing-а приличаш ми на Азис само дето нямаш грим бате :lol: МАЙТАП
публикувано от CINEMATICS на 2011-11-20 22:40:25
Cinematics(arenabg) & OtojitoBG (youtube) Дето коментирахте коментарите ми сме aз & моя милост 1 person :smile: .Та след като ми отделихте толкова ефирно време с, което аз доста се забавлявах да изкажем малко конструктивна критика както стана на дума че трябва да я има + някоя идеика.Няма смисъл от псуване и заяждане се пак сте се хванали да ни забавлявате .Strangera относно държанието му пред камера качи вече experience момчето не е толкова скучен .Предаванцето колкото и да е интересно ,и забвано 1час30мин са малко множко ,1час на 1 седмица по става.Вкараите повече hardware& game новини!Лично бих се искефил ако пускате и по някои movie trailer със коментар . Интервютата със проgamerчета много добра идея ,както и SC2 NOOBgame коментите .Хубаво е че пак имаме поне 1 game предаване , вас поне няма кои да ви свали от ефир .. ;)
публикувано от CINEMATICS на 2011-11-20 22:43:04
чно бих се искефил ако пускате и по някои movie trailer със коментар . Интервютата със проgamerчета много добра идея ,както и SC2 NOOBgame коментите .Хубаво е че пак имаме поне 1 game предаване , вас поне няма кои да ви свали от ефир .. ;)
публикувано от Poseidon на 2011-11-20 23:54:04
Час и половина си е добре, даже е малко ама... :) Ако беше всяка седмица щеше да е най-добре.
публикувано от pesho_luksa на 2011-11-22 00:06:58
цялото предаване е с лек дъх на пръдня от войнишка консерва ,има още какво да се желае но иначе за направено в свободното време е добро.Тия момчета заеха / или опитват да заемат/ определена нища която вече почти изчезна , а именно седмичните подкастове и новини от първа ръка + мнения за случващото се в web-a.Малко (НЕ)градивна критика...
--Приятно и някак реално представяте повечето продукти и новини , защо обаче тоя в дясно се прави на пиян клоун с едипови комплекси?Човече когато говориш за игра или продукт си личи , че си печен но в началото и между ревютата си като пъпка на гъзъ.Стегни се малко , не толко лигави и си ОК.
--За другия дето уж прилича на нарко: а бе дреме ми как изглеждаш аз си минимизирам player-а в повечето случай , поне не звучиш дразнещо
-Сложете някакъв зелен фон от зад и респективно някакъв готин фон.
Успех и дано за в бъдеще , оттук на татък може да вървите само на горе :) и дано не се откажете като повечето медий за игри / визирам pc mania и for play(gay)/
публикувано от TVguy на 2011-11-22 21:37:01
Предаването е яко, гледам го с кеф :). Но измислих (част) от супер якото ви лого, трябва да има една от овците на чершава, който дори и и господ незнае защо е там :D, другото го измислете вие.
публикувано от mallware на 2011-11-23 17:13:34
Може да поиграете малко на nfs the run :) в следващия епизод. Беше забавно с trackmania canyon и zinga :D