Ей хора преди няколко дена ходих на първата предпремиера в Сити Центъра на Хитман, и сега съхалявам че строших 12 лева. И аз като фен на играта съм отвратен от филма . Като оставим настрана факта че господин Олифант и грам не прилича на 47 (можеха поне сини лещи да му сложат), характера му няма нищо общо с този на героя в играта. Вместо егоистичният и мълчалив антигерой, който сме свикнали да виждаме, този е устат и пуска тъпи лафчета. Сценарият е много тъп и можеха още малко да изпипат "политическия заговор". Още в началото на филма като видях българския актрьор Велизар Бинев, ми стана ясно че филма ще е тъп. Не се и учудих, че накрая 70% от актьорите в надписите бяха българи. Поне ми беше забавно да гледам българските изцепки. Но лошото е че те за съжаление не бяха само български. За бога, никой не може да направи изстрел от 4 километра!!! Това е теоретически и практически невъзможно!! Естествено филмът си имаше и своите добри моменти, но лошото е че бяха максимум 5 минути. Едно момче тук беше написално правилно- гледайте само за спорта, не очаквайте повече! Оценката в IMDB е 6.6 и си е напълно заслужена. Филмът е типичен пример за повечето некадърни "творци" на кино-индустрията, които виждат възможността в БГ за евтин терен и евтини статисти, опитват се с малко да направят много и крайният резултат е ПРОВАЛ!! Това не е единичен случай, но още не мога да свикна с мисълта ЗАЩО ТОЧНО ТОЗИ ФИЛМ? Аз съм израстнал с тази игра, а сега не само я оплюха, но оплюха и държавицата ни България (пардон: Русия). Лично мен, ме е срам. За вас не знам.
Това е от мен, извинявам се ако съм развалил кефа на някой, извинявам се за ненормалко дългия коментар, но като фен на играта трябваше да си излея душата. Надявах се филма да измести "Леон" но явно това няма да стане. Леон си остава най-добрият за тази тематика.