ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от pgm на 2012-09-30 23:28:23
Вашето мнение относно Hitman.Sniper.Challenge.Update.1.and.2-SKIDROW може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от kraspencio на 2012-10-01 00:34:57
защо спряхте да пишете discription на ъпдейт-а???
Дали сте инфо за: Genre, Developer, Publisher, About the Game, както и System Requirements -> всичко това ще го знаеш, ако си си изтеглил играта или си фен на поредицата. (надали хората влизат да теглят ъпдейте, че да си вдигат ъплоада :D:D:D:D )

Най-важната информация за торента липсва!!! КАКВО ОСЪВРЕМЕНЯВА ТОЗИ "UPDATE" ????
публикувано от kraspencio на 2012-10-01 00:55:20
Hitman Sniper Challenge Update 1 info:

We are happy to provide a patch for the Hitman: Sniper Challenge. This patch addresses:
Радваме се да предложим "Patch" за Hitman: Sniper Challenge. Този "Patch" обръща внимание на:
- Some users would not hear any audio during the introduction movie. This is fixed.
-Някой потребители не чуват звука на въвеждащото видео. Това е поправено
- Various performance improvements.
-Различни подобрения в характеристиките (уфф мега ми е зле англ-то)
- Fixes to mouse precision.
-Подобрения в прецизността на мишката.
- Fixes for issues with Texture Quality and Texture Filtering in the graphics options.
-Поправки в проблеми при Texture Quality и Texture Filtering в графичното меню на играта.
- Miscellaneous other small fixes.
-Различни други малки поправки.

We are still investigating an issue where some users are unable to connect to the Sniper Challenge leaderboards, and hope to have another patch out for this shortly.
Ние все още разглеждаме проблем в който потребителите не успяват да се свържат с Sniper Challenge leaderboards и се надяваме в скоро да време да имаме друг patch за това.

Hitman Sniper Challenge Update 2 info:

The primary change in this update fixes a problem found on some machines where they could not connect to the Sniper Challenge leaderboard servers.
Главната промяна в този update поправя провблем при някой машини, където потребителите не могат да се свържат със сървъра на Sniper Challenge leaderboards

This update also addresses a problem accidentally introduced by the previous update, where the Polish and Russian text language options had been swapped. This is now resolved.
Този update също така адресира друг проблем създаден от предходния update, езиковите опции на Полският и Руският език са разменили места. Този проблем сега е разрешен.
We hope this update will allow more people to enjoy competing in the Hitman: Sniper Challenge.
Надяваме се този Update да позволи на повече хора да се насладят напълно на Hitman: Sniper Challenge :)))

публикувано от ivo19 на 2012-10-01 01:20:36
При мен изобщо не тръгва,цъквам върху иконката и нищо не става
публикувано от range; на 2012-10-01 02:19:05
И при мене така!
публикувано от pgm на 2012-10-01 08:01:52
Нямам инсталирана играта, но свалих торента и след като "цъкна" на Hitman.Sniper.Challenge.Update.1.and.2.exe се появява падащо меню за езика. След избор на езика инталатора продължава. Няма как да инсталирам ъпдейта понеже нямам играта...
публикувано от OGI на 2012-10-01 11:42:43
И при мен нетръгна, а така ми се искаше да пробвам играта,преди да е в целия си формат.
публикувано от MagIneS на 2012-10-01 15:18:41
и при мене не трагна пробвал съм я по всякакъв начин и като натисна ехе. -то нищо не става
публикувано от cpx1 на 2012-10-07 05:59:16
антивирусната ми трие това ексе... не смея да я изключа както препоръчват
публикувано от davidroth на 2012-10-21 19:29:54
thanks