Мога просто да ви кажа не се занимавайте, вече има дело от хора купили играта в Стиим, след като никой от съпорта не може да каже защо играта при 40% от хората купили си я неработи, играта е най-лошия порт от плейстейшън и ексбокс който можете да се сетите, хората с обикновенни клавиатури немогат да ползват половината копчета, хората с новия windows 8 64bit, немогат даже да я пуснат, много лошо оптимизирана игра, тегли много ресурси за нищо, изисква новите драйвери на nvidia physx с който играта става от нестабилна в направо ужасна. Вече 4ти ден се боря с краш-дъмпа, оттова което намерих като даденост в папката с дъмп файла беше че половината ми компоненти немогат да бъдат разпознати от играта - саунд-карта, лан-карта, мишка,клавиатура, видео което само говори по себеси колко зле е портната играта за ПЦ от ПС3... Лично аз съм си я купил и от 6 дена насам всеоще немога да я играя. Всичките просяци от Скуер Интерактив са се скатали, и няма нито 1 пач или ъпдейт даден за да оправим проблемите. Ако все пак успея да намеря начин да я пусна ще пиша!