ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-07-08 20:56:25
Вашето мнение относно History.Channel.The.Antichrist.720p.HDTV.x264-DHD може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от gandalf117 на 2008-07-10 13:27:15
От две години VLC media playerа ми не се беше провалял ни еидн път! Но като отвари тоя филм картината прескача кадри, размазвва се и изчезва. Иначе звука не прави никакъв проблем. Личи си, че му липсва декодер, но кой?
Имам последната версия на VLC всичко друго си го пуска добре. Според всичи очаквания и от всички места които съм чел досега VLC player би трябвало да се справя със .mkv филове успешно. Деже е уж един от най-добрите в тая облест. Ще се мъча да реше проблема, но ако някой има готов отговор да пише!
публикувано от gandalf117 на 2008-07-10 14:14:04
Имам x264 ViDEO CODEC инсталиран! Даже специално си го реинсталирах да съм сигурен. Стандарта е h264 между другото. Значи нестандартен файл, нестандартен кодек, 2 гегабайта голям и на всичко отгоре е повреден самия файл. С VLC съм пускал повредени филове и даже наполовина свалени файлове и те вървяха далеч по-добре от тоя (като изключим местата където бяха повредени или несвалени). Почвам наистина да се съмнявам дали тоя файл изобщо може да се подкара :-/ Но ако е толкова прецакан файла защо има 32 сийда?
публикувано от gandalf117 на 2008-07-10 20:22:46
Ееееее най-после го подкарах тоя откъсан файл :) Трябваше да изкопая някъв невероятед декодер, който не е компатибъл с VLC разбира се. Тръгва с windows media player - програма с която отдавна половината филми не вървят, защото ги кодират по всевъзможни различни начини.
Някой ден, кагато мога, ще седна и ще ги понауча тия декодер-глупости. И ще измисля някой смахнат декодер, ще кодирам с него някой известен филм и ще го ъплоудна тук и ще има да се чудят всички как се пуска :lol:
Според мен качеството няма разлика от XviD, но пък филмчето е добро.
публикувано от EmilianovicH1914 на 2008-07-12 02:07:19
Ба аз тоа Антихриста го познавам, това е дедо Ицо от 4 етаж, той не ходи на черква щото е бил партизанин, и щото народната власт го забранила. Така че от Дискавъри само ми звънкат един телефон и им казвам каде е да идват да си го зимат.
публикувано от macro на 2008-07-19 21:09:10
I'm the Antichrist!:lol: