ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от TeamSoftware на 2008-07-12 21:30:07
Вашето мнение относно History.Channel.Banned.from.the.Bible.HDTV.XviD-FQM може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Pontifex на 2008-07-13 00:08:09
много моля субтитри

много съм запален по библията
искам да видя още какви "отварящи очите" открития ще направят
мисля че хората които врярват в нещото което винаги е най най който чува хиляди молитви и праща хиляди хора в ада или в рая помни имената на всички в света създава такъв сложен живот и наказва всички лоши за всяка секунда и разбира молитвите на всички езици няма значние кога е измислена азбуката той знае какво му говорят са пълни измислици

защо тогава не се е показал нито 1 път през човешката история
защо никой не е писал

Научи се да пишеш на български, назаретянино, и тогава пиши:D
публикувано от Pontifex на 2008-07-13 00:25:30
Научи се да пишеш на български, назарянино:D
публикувано от snssns на 2008-07-13 04:24:03
Когато настъпи времето ще се появят всички,не се притеснявай.Вече е повече от очевидно,че краят на дните са факт.Остава да поживеем и да видим.:)
публикувано от gredata на 2008-07-15 18:21:52
публикувано от forum1 на 2008-07-16 10:21:11
"beach_boy" хем те влече, хем не вярваш. Нима това не е доказателство. Стремиш се подсъзнателно към Бог, но същевременно си атеист. Така ли?

Колкото и да си мислиш, че си атеист и невярваш... подсъзнателно го търсиш и се стремиш. Не буди объркан. Нещата не са толкова сложни, колкото си мислиш.

По образ и подобие Божие си създаден и няма как през целия си живот да не се стремиш към "ИСТИНАТА".

"Аз съм Пътя, и Истината, и Живота...

;);)