Love,
Аз съм му истински фен и няма да го забравя или поне не очаквам така да стане. Помня почти всеки сериал, който ме е изкефил откакто бях на 5-6 насам е вярно много от тях не помня като имена или главни актьори/герои, но са оставили отпечатък в мен и повечето от тях в момента си намирам и ги тегля за да си ги припомня и веднага щом пусна първия епизод се сещам почти всичко за тях. Вярно гледам много сериали (Battlestar Galactica, Lost, 4400, Heroes, House и страшно много други) и наистина може и да не помня всичко какво точно е станало във всеки епизод по отделно( най-малкото защото след като ги изгледам свързвам епизодите и в главата ми те са все едно 1 филм, 1 книга не са просто поредица от случки свързани от еднаквите надписи в началото и края на всеки епизод), но помня главната идея. И тъй като си ги пазя всички епизоди( и минисерии, ако има такива) след известно време ги гледам отново и отново им се кефа също като на Farscape...
А аз аватара си го намерих още когато изгледах първата дузина(можеби малко повече) епизоди от 1ви сезон. Да наистина не го гледах като излизаше, а като го имаше целия сезон накуп, но това не ме прави по-малко фен.