ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от shadowy на 2009-12-25 17:17:02
Вашето мнение относно Heroes.Of.Might.And.Magic.PACK-Google може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от javork на 2009-12-25 21:30:09
Здравейте.Имам един проблем с играта.Когато искам да направя рандом мап ми казва,че не може да направи карта в директория на дата.Как да променя директорията?Мерси
публикувано от mist на 2009-12-25 17:47:56
Много яко :)
публикувано от balcanmaster на 2009-12-25 17:50:33
Една от най-великите походови стратегии.
Записана в златната книга на гейминга.
Благодарности на ъплоудера.
публикувано от NuzzoBuliwyf на 2009-12-25 18:09:04
За мен е перфектната стратегия! Перфектната игра! Визирам тройката...
Торента е велик! Браво!:blush:
публикувано от milensa на 2009-12-25 19:15:03
От чисто любопитство - каква е ролята на Google?
публикувано от Ferno на 2009-12-25 19:25:49
A Shadow of death защо липсва или аз се бъркам нещо с излезлите exp-ни. 5 от мен за торента, това е една от най-великите игри правени някога!
публикувано от psycho2base на 2009-12-25 19:43:59
във complete версията са включени първите три Restoration of Erathia, Shadow of Death, Armageddon's blade... може би за това ги няма по отделно ;)
публикувано от javork на 2009-12-25 21:31:04
Става въпрос за 3 част
публикувано от Ashcroft на 2009-12-26 00:57:27
Едно браво и от мен. Колекцията е страхотна
публикувано от Rupar4o на 2009-12-26 09:56:31
върви на Win7 но wake of gods не тръгва. поне аз не успях да я подкарам. ако някой знае как да се инсталира на Win 7 мода Wog да каже плс
публикувано от deni_sexa на 2009-12-26 01:36:04
[b]Супер! Като малка 3-та ми беше любимата игра! [/b]:thumbsup:
публикувано от nikok на 2009-12-26 01:50:04
Ако може някой да каже дали Heroes 3 Complete варви на Windows 7, моля. Благодаря
публикувано от shadowy на 2009-12-26 08:28:37
Да, върви
публикувано от mcalavera на 2009-12-26 13:15:44
"Здравейте.Имам един проблем с играта.Когато искам да направя рандом мап ми казва,че не може да направи карта в директория на дата.Как да променя директорията?Мерси"

Виж папката с картите да не ти е read only или да няма възможност да запише картата.. нещо такова трябва да е
публикувано от datamode на 2009-12-26 14:02:19
heroes 3 :love:

google няма нищо общо с хирос това е нещо като рилийз група
публикувано от dani_00 на 2009-12-26 19:32:56
тая игра стратегическа ли е:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:
публикувано от astaroth на 2009-12-26 19:34:30
Моля дайте по-точни наставления за инсталацията на игрите. Специално единицата не успях да я преборя и ми се наложи да я дърпам от друго място. Все пак първа и втора част са бая стали игрички и е хубаво да има и малко описание какво да се прави. Благодаря.
публикувано от gena на 2009-12-27 00:32:45
Ето ви разяснение:

Heroes е походова стратегия, в която поемах управлението над Герой (Hero), набирах войска и смазваш противника.

Ако никога не сте чували тази игра или не сте се докосвали до нея - по-добре не я пипайте, освен ако не искате да си изгубите следващите 10-15 години играейки я !

Иначе за Торента - мога да кажа че той не е пълен:
Heroes of Might and Magic има няколко
различни варианта: „Restoration of Erathia“, „Armagedon's Blade“(първи експанджън),
„Shadow of Death“(втори експанджън), както и неофициалното направено от руски
програмисти продължение „Wake of Gods“ (позната още като HoMM 3,5). През 2000 г.
излиза официалната самостоятелната поредица Heroes Chronicles състояща се от
6 части - „Clash of the Dragons“, „Masters of the Elements“, „Conquest of the Underworld“,
„Warlords of the Wastelands“, „The Fiery Moon“ и „The World Tree“. През 2001 г.
в САЩ излизат още две части - „Revolt of the Beastmasters“ и „The Sword of Frost“
(под общото заглавие „Тhe Final Chapters“).

Както сами ще видите след като свалите играта - Heroes Chronicles ги няма.
публикувано от gena на 2009-12-27 00:34:15
...продължение...
програмисти продължение „Wake of Gods“ (позната още като HoMM 3,5). През 2000 г.
излиза официалната самостоятелната поредица Heroes Chronicles състояща се от
6 части - „Clash of the Dragons“, „Masters of the Elements“, „Conquest of the Underworld“,
„Warlords of the Wastelands“, „The Fiery Moon“ и „The World Tree“. През 2001 г.
в САЩ излизат още две части - „Revolt of the Beastmasters“ и „The Sword of Frost“
(под общото заглавие „Тhe Final Chapters“).

Както сами ще видите след като свалите играта - Heroes Chronicles ги няма.
публикувано от stichwar на 2009-12-27 02:27:28
пичове това е една от наи хубавите игри излизали някога. За да стане ясно тя е доста стара и не е правена за windows 98 ,xp , milenium но за vista i 7 вероятно ще ви даде грешка при инсталацията. Въпреки това играта може да се инсталира и да се играе така че не се претесняваите а я сваляите и загубете следващите 10 15 години от живота си :))
публикувано от suullliiii на 2009-12-27 13:59:34
Колегите са прави който от младежите не знае за какво става въпрос по добре да не пипа, че има опасност да напише някой тъп поуст от това че не разбира играта. Това е върха на сладоледа на моето и други поколения от гледна точка на стратегиите в които се налага малко да се помисли а не да се цъка на изуст. Вече на 30 години и още и още не омръзва. След последното сливане което използвам аз между ARMAGEDONS BLADE, ERATIA OF EARTH И WAKE OF GOD и правенето на рандом карти в серията WAKE OF GODS няма омръзване. Поздрави и весели празници специално на всички HEROES маняци.:cool:
публикувано от antonied90 на 2009-12-28 04:22:40
Да, heroes 3 e една от най-добрите игри правени някога, но само до shadow of death. Wake of Gods фаговете да играят disciples или нещо такова

а за heroes 4 да не говорим колко е счупена и скучна (дори не съм виждал 5цата и нямам намерение) :)
публикувано от DreamReaper на 2009-12-29 00:21:31
Да, heroes 3 e една от най-добрите игри правени някога, но само до shadow of death. Wake of Gods фаговете да играят disciples или нещо такова

а за heroes 4 да не говорим колко е счупена и скучна (дори не съм виждал 5цата и нямам намерение)

Всичките са добри,всяка част от поредицата е специална сама по себе си.Играл съм 3/4/5 със всемвъзможните експанжъни и просто всяка една от тях вдъхва чувство на свежест.Най-великата игра в жанара си,скоро няма да я задминат ;)
публикувано от Wish_Master на 2009-12-29 17:41:47
Нвможах да подкарам Final chapters. Дават ми и двете грешка. Някакви идеи?
публикувано от zorzi на 2009-12-30 14:25:37
И 5 е направена много добре, графиката е великолепна. А за №3 тази игра няма равна в жанра си. Ако някой не я е играл , само той е изгубил
публикувано от Xpu3onpa3 на 2009-12-30 17:46:51
И как точно се инсталира 1-цата???
публикувано от goblenit на 2009-12-30 18:07:03
за 5-цата защо ми иска дискове след като я маунтвам
публикувано от ncuxomukc на 2009-12-30 23:53:52
Heroes 3 wog наистина няма равна. След малко зарибявка с WOG настройките - давате 2 допълнителни скила на героя и адвансед уич хънтс(сменя предлагания скил срещу митрил), другите си изключвате в по- голямата част, защото са доста безмислени, можете да баннете артефакти- напр. Ейнджъл уингс ( Йееееее). Най- силната от поредицата. Рандом мап генератора гарантира безкраини разигравания, даже, ако се позарибите малко и научите темплейтите на рандом генератора, ще знаете коя карта е бъгава и коя не. Лично аз играя само темплейт Meeting in Muzgob, на ХL карта, с долна земя, вода- никаква, чудовища- strong, срещу 2 компа, на последна трудност, но и картата го позволява - има много ресурси, Утопии и т.н. За по зарибените има възможност да се "излъже" рандом мап генератора и да създава карти само по темплейт който ви харесва.
За Heroes 5 мога да кажа само че е бледо отражение, но за зарибените - също има рандом мап генератор, но той се поставя оттделно. Няма го в торента.
(за инфо драснете ЛС)
10X на ъпа за торента - Винаги е чудесно, да види човек стара класика, която и до днес се играе, като CS 1.5. :thumbsup: Евала
публикувано от ncuxomukc на 2009-12-30 23:55:46
Продълж.
Лично аз играя само темплейт Meeting in Muzgob, на ХL карта, с долна земя, вода- никаква, чудовища- strong, срещу 2 компа, на последна трудност, но и картата го позволява - има много ресурси, Утопии и т.н. За по зарибените има възможност да се "излъже" рандом мап генератора и да създава карти само по темплейт който ви харесва.
За Heroes 5 мога да кажа само че е бледо отражение, но за зарибените - също има рандом мап генератор, но той се поставя оттделно. Няма го в торента.
(за инфо драснете ЛС)
10X на ъпа за торента - Винаги е чудесно, да види човек стара класика, която и до днес се играе, като CS 1.5. :thumbsup: Евала
публикувано от suullliiii на 2009-12-31 01:14:41
Колега когато започнеш да ги изнасяш всичките 7 на импосибъл в група срещу тебе на забележи карта М тогава се хвали> и още нещо обаче дори правя мапа да е последна трудност и това става само от едитора(impossible) от трудността която направиш зависи как се държи компютъра при битките и всичко останало. И пак казвам трудността се прави само през едитора на рандом картите а иначе си правите трудност от менюто на играта но само за ресурси!!!;)
публикувано от ncuxomukc на 2009-12-31 14:38:41
Ах как обичам неподготвени заяждачи. suullliiii от тъпотата на изказването ти, си личи, че никога не си играл Н 3 WOG - разликата със SOD- Shadow of death, е че и чудовищата качват експириънс , което прави играта 3 пъти по-трудна. Това,което си чул за 7 компа на М карта важи за SOD, оли. Поиграи на WOG и тогава пиши, смешник.
публикувано от suullliiii на 2009-12-31 15:00:38
Не визирах както виждаш нито една от частите дори не се и заядох в случая. А иначе за WOG може да с поспорим кое е по трудно това със скиловете на героите или това което споменах. Пък ако ше се заяждаме може да се стегнеме със едно мулти ако си навитак. На 2ката може би там няма цифромания на 3ката където всичко е цифри и късмет на 4ката която най малко уважавам и на 5цата да гледаме само картинки!!!-_-
публикувано от Gugnelid на 2009-12-31 16:24:51
Толкова съм циклил по тази игра, че вече всичко ми е наизуст. Което обаче в никакъв случай не означава, че не я играя. Всяка нова карта е супер-гъдел. За да се включа в "Кой е по-по-най" от по-горе - изнасял съм много пъти седем компютъра в отбор на последна трудност без да загубя и една единица. Карта - максимална, без вода и с подземен свят. :lol:
публикувано от STEP на 2010-01-01 12:33:54
хора ако сьм свалил платинум хирос 3 от арената мога ли да си сложа тоя уейк оф годс
публикувано от bada28 на 2010-01-03 19:32:12
Някой успя ли да инсталира версия от този торент ?! Може да съм изостанал и т.н но не видях в коментарите " дърпайте и инсталирайте аз успях " :( Лично аз се мъча от 3 дни и все ми иска да " поставя диска " при положение че съм го метнал на "овцата"
публикувано от stoyanps на 2010-01-06 18:59:04
Аз опитах да стартирам само втората част. От всичките 4 версии в торента, едната е някакво допълнение, което на съм и опитвал. Друга е само допълнителни файлове за пускане под Windows. От другите две версии са премахнати всички анимации, включително и тези за избор на страна в кампанията. На всичко отгоре, липсваше някакъв файл в системната папка на Windows и трябваше да го копирам на ръка. Когато най-накрая я подкарах (като копирах анимациите от друг release) от време на време просто замръзваше и трябваше да я спирам от Task Manager.
публикувано от Yuria на 2010-01-06 21:49:13
Велик Торент. Благодарско!
публикувано от mcalavera на 2010-01-16 21:26:34
Има проблем с инсталацията на Final chapters на тройката - някой ако може да помогне.. или направо качете някаква читава версия, моля!
публикувано от breik4e на 2010-10-01 14:37:02
имам нужда от помощ инсталирах WoG на heroes 3 обаче като влезна в старата иконка и пак е might of magic друга иконка ли трябва да имам ?!
публикувано от cehmy на 2010-12-20 16:35:01
IZVINETE NA BG LI SA-prevedeni li sa
публикувано от cehmy на 2010-12-20 16:37:28
Heroes 5 of Might and Magic Tribes of the east-ima li prevod za nego
публикувано от judic на 2010-12-25 15:11:01
Благословен да е Ъплоудъра!

Честита Коледа и Весела Нова Година!!
публикувано от judic на 2010-12-27 10:37:11
Хм, няма един бутон.. Все тая.

На Heroes 3 не мога да правя сейф. На всеки ход ми казва Could not make save (име на сефа). Дали е аутосейф или ръчно все не става. A след като инсталирам WoG и го пусна от неговата иконка си излиза пак нормалния Heroes, но само с променено подзаглавие. Може ли да дадете наставления как се инсталира WoG и как да го накарам да сейфва, мооооля!
публикувано от harkonen_84 на 2011-01-09 20:50:58
моля за малко помощ с откриване на map editor за heroes 3 .аве хора каде да го намеря търсих го в най различни торенти щото знам че обикновено си върви заедно с играта ама не.МОЛЯ НЯКОИ АКО ЗНАЕ ОТ ДЕ ДА ГО ДРЪПНА ДА ПОМОГНЕ за което БЛАГОДАРЯ предварително
публикувано от cehmy на 2011-03-12 10:06:28
някои интересува ли се знае ли на коя дата излиза 6-цата каде ли не ровихме пише само че през март 2011 ако знаете нешто повече моля да го споделите с нас благодаря предварително:thumbsup:
публикувано от RaMbi на 2013-03-09 12:54:24
Благодарности на ъплоудера!!!