ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Pontifex на 2007-08-10 14:32:23
Вашето мнение относно Heroes.Of.Might.And.Magic.III.Complete-PFX може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от nikolin0 на 2011-07-30 17:38:51

Сега за неразбралите. Едитвате Heroes3C_registry.reg така че AppPath да сочи в директорията на играта, а за CDDrive слагате път към сд устройство(демона върши работа) с НЯКАКВО сд. Save->run Heroes3C_registry.reg ->Play.n кви са тея работи стартирам Heroes3C_registry.reg и ништо не става играта си иска CD какво значи това еитване адд пачове я обяснете като за нормални хора не за такива дето секи ден се занимават и разбират начи на всчка игра обяснявате така се едно съм някъш специалист ама ако съм няма ми трябва обяснение моля за нормално обяснение как се подкарва играта или линк си с торент да си я инсталирам че ми писна от тъпи торенти с калпави рипове и тъпи обяснения
публикувано от gena на 2007-08-10 15:32:27
Брав на Up-a !!! :thumbsup:
Това е [b]най[/b]-добрата игра създавана някога !

Само едно нещо е по-добро от от нея .. и това е ъпдейта за Heroes 3 на братушките : WOG - Wake of Gods. Е то вече е тоталният ми вечен фаворит !!!
В последните му версии имаше experience на всички единици като при вдигане на ниво водеше и уникални способности за всички единици, добавяне на артефакти на командира, henchman и много други благинки които правеха перфектната игра още по-добра.

Така че Enjoy
публикувано от Zlozi на 2007-08-10 15:32:32
Просто класика!!! С аддона In The Wake Of God една от най добрите версии излизали някога!!! Браво на Ъпа!!!
публикувано от Pontifex на 2007-08-10 15:37:36
WOG понякога ме дразни, че няма някои единици, а и цялата раса [i]Conflux[/i] с тях. Не че е загуба, ама е хубаво и тях да има :)
публикувано от Zlozi на 2007-08-10 16:00:15
Незнам но при мене Conflux си ги има като раса, пък и не съм забелязал да липсват определени единици. При мен само от време на време ми прави проблем и запива като стартирам играта!!! С коя версия на WOG си? Аз цъкам с 358f?
публикувано от swaaapy на 2007-08-10 17:26:45
Само на мене ли ми иска диск и не тръгва в сингъл.
публикувано от roverrrgt на 2007-08-10 17:30:37
незнам... моята любима версия е The Shadow of Death винаги рандом маповете бяха супер сега имам тази версия и не винаги намирам хубави рандом мапове.. :-/
публикувано от Zlozi на 2007-08-10 17:44:43
Натисни Heroes3C_registry.reg за да регистрираш играта!!! След това трябва да можеш да я играеш !!!
публикувано от Zlozi на 2007-08-10 20:20:23
За всички , които не могат да играят в Single Player трябва да вкарат играта в регистрите като щракнат 2-пъри върху файла Heroes3C_registry.reg в директорията ,където е разархивирана играта.

П.С. Написал съм го и по горе четете коментарите !!!
публикувано от Pontifex на 2007-08-10 20:32:21
Незнам но при мене Conflux си ги има като раса, пък и не съм забелязал да липсват определени единици. При мен само от време на време ми прави проблем и запива като стартирам играта!!! С коя версия на WOG си? Аз цъкам с 358f?

Може би съм играл някаква друга версия на WOG и за това съм с такова впечатление останал. Сега съм само с Complete :)
публикувано от kool на 2007-08-10 20:35:24
пич четеш ми мислите тъкмо се чудех от каде да намеря всички на едно място :D
публикувано от flasho на 2007-08-10 20:37:08
ех какви години бяха... :'(
публикувано от quakenstein на 2007-08-10 23:44:59
при мен и след регистрито не тръгва и си иска ЦД. Както и да е. Имам си я, проверявах дали има нещо по-особено във версията.
публикувано от Bongo128 на 2007-08-11 09:06:41
WoG sux и вградения RMG също съкс яко...без темплейти шанса за нормална карта е минимален.Браво за торента.
публикувано от Bongo128 на 2007-08-11 09:08:31
пс:
# Ако играта ви хареса можете да я закупите след това.
Само ми кажи откъде :РР
публикувано от pierrot на 2007-08-11 22:42:43
И на мен играта ми тръгва само с Мулти!!! Може ли ъпа да не го е оправил това?Аз съм с Виста,но това не е проблема,виждам,че и други го имат...решение?
публикувано от Stormcrusher на 2007-08-13 11:17:06
Heroes 3 forever! :wizard: Имам я оригиналната,но е купих от германия такаче незнам къде може да я има тука.Понеже някой по-нагоре попита ;)
публикувано от babel на 2007-08-15 01:24:37
Някой имал ли е следният проблем->При стартиране на Heroes.3_Complete.exe ми дава чеми липсва mss32.dll
След което си го свалих файла,но после ми дава пък друга грешка-> "The procedure entry point _AIL_set_sample_volume@8 could not be located in the dynamic link library mss32.dll "
Някакви идеи ? Благодаря предварително
публикувано от lilchoarsov на 2007-08-22 17:18:52
а ве хора дано да сте прави за това с .reg . Опитвах от каде ли не да я сваля тая игра и какви ли не грешки видях .. няма single , иска CD , send error don't send error ... писна ми на кура. ае малко seed
публикувано от tiran на 2007-08-25 22:12:55
Сега за неразбралите. Едитвате Heroes3C_registry.reg така че AppPath да сочи в директорията на играта, а за CDDrive слагате път към сд устройство(демона върши работа) с НЯКАКВО сд. Save->run Heroes3C_registry.reg ->Play.
публикувано от tiran на 2007-08-25 22:46:24
Само да попитам от къде се сменят версиите ?
публикувано от aspirina1912 на 2007-09-04 18:51:17
Искам да питам как мога да я играя Multi.С един пич се опитваме от New Game>Multi PL.>TCP/IP ама нещо не става.Плс кажете как да я играем 2-ма или повече човека от различни Pc-та !!!!
публикувано от ivotm на 2007-09-13 12:09:57
Я и аз да питам - понеже никъде не се спомена по-горе - тръгва ли оргиналната игра (Restoration of Erathia) на XP, че да знам дали да я тегля ??
публикувано от deox на 2007-09-16 13:50:51
A we hora kajete mi cesno.?kato vlyaza na new game tam neshto mi pishi ce nyakakav surver tryabla da napisha kaje te mi kakuv surver.:'(:'(:'(:-/
публикувано от Bobcho89 на 2007-10-04 12:30:19
По принцип това е невероятна игра, дефакто е гаден рип! Никой не се сети да я качи инсталат. Инак е 2 CDта, а предполагам този тук е без филмчетата, анимациите и музиката. Ако бях ъплодер щях да го кача. Инак браво на ъпа. По възможност да се качи Platinum Edition инсталат.
публикувано от mirkinmm на 2007-10-19 06:24:32
Сега,Дами и Господа!!!Парво се обращам кам саздателите на тракера!По ми е лесно и барзо исписването на латиница.....имам да кажа нещо много важно относно този торент на потребителите на Arena.bg!Ако искате после ме наказвайте,но нямам време и продалжавам на ЛАТИНИЦА!!!:thumbsup:;)
Zna4i skapi lyubiteli na Heroes III(3)Otnosno tozi torent moje i da se igrae igrata BEZ DA ISKA DISK,CD-ROM,sled mauntvaneto(montiraneto),sazdavaneto na virtualen Disk,CD-ROM,na igrata,4rez PROGRAMITE:(da kajem):"Daemont tools" ili "PowerISO"!!!
Eto 4etete kakvo napravih AZ,6TE VI E OT POLZA!!!
1-vo.Ispalnih instrukciite na UPLAUDERA.Toest-parvo razirhivirah faila,posle kopirah i mauntnah(montirah)fayla kakto si e poprincip,standartno,v"PowerISO"-programkata(pone az takava ispolzvam.Montira aftomati4no i mi e na balgarski)http://www.zamunda.net/details.php?id=96311... 2-ro.Sled koeto kliknah dva(2-va)pati varhu fayla:"Heroes3C_registry.reg"(v razirhiviranata dieraktoriya),kakto e poso4il UPLOWDERA i igrata si mi tragva bez problem,zaedno sas "single scenario" i "multi player".Multi playera neznam kak raboti o6te ne sam go probval,ama sigurno 6te iska nyakoi dobavki.Namerete podrobnostite otnosno tova vav fen kluba na Heroes III(3)!OK to e yasno bez disk,CD-ROM nyama kak da stane,da se potkara igrata;)!!!,no...
3-to.Za vsi4ki koito sa s malak HARD,kakto sam i az,se osvobojdavad 358mb.,ot igrata,varhu svobodnoto diskovo prostranstvo na sistemata,na kompa vi i nyama da ima nujda igrata ot virtualen CD-ROM:thumbsup:!!!Taka e,za6toto tryabva da napravite slednoto:I az ne go povyarvah no e FAKT!!!
4-to.Sled vsi4ki instrukcii poso4eni po-nagore otmen i UPLOWDERA,napravete slednoto:...
5-to.Probvayte igrata.Varvi li,potkarala li se e...(Az sam s"XP SP2")Na Windows XP varvi,Na Windows XP varvi!!!Moje!!!:P:D
6-to.Zadaljitelno e da proverite parvo igrata.Potkarala li se e,ima li si"single scenario",vsi4ko OK li si e(neposo4vam "Multi player",za6toto o6te ne sam zapoznat s nego)i togava 7-ma to4ka;)
7-mo.Demontirate(UNMAUT,unmautvate)fayla ot saotvetnata programa za virtualen CD-ROM,i go ISTRIVATE.Ostataka ot torenta tryabva da vi e v papka"games","program files" na rabotniya plod("Dekstop"),ili tam kadeto ste razarhivirali faila(Razmera 6te mu e:358mb.),nyama zna4enie kade 6te e!!!
Zabele6ka...:Torenta si e instaliran.Uplawdera e svar6il i va6ata rabota.Netarsete instalacionnata na igrata:D,nyama takava;)!!!
8-mo.6te razberete,4e slaed demontiraneto(unmautvaneto)i ISTRIVANETO na ISO,DAEMON fayla(spored va6ata programa,za virtualen disk,CD-ROM),igrata pak si deystva bez problem,koyato razbirase si e v diarektoriyata v koyato ste ya razarhivirali,postavili!!!Kef!!!Kef4e!!!Pozdravlenie,osvobodihte se ot nenujni 358mb.,ot va6ata sistema.
9-to.Restartirayte va6iya KOMP(Kompyutar(PC)),KOLKOTO SI ISKATE....igrata pak 6te si raboti bezupre4no,bez da iska CD-ROM,samo s razarhiviranata papka v razmer 358mb.,bez da 4erpi ot nyakakav si disk,CD-ROM.Taka spestyavate 358mb. ot va6eto diskovo prostranstvo!!!
Taka tezi koito sa s malak hard-disk,kakto i az 6te mojem da se naslajdavame na "Heroes 3 Complete"!!!;):thumbsup::thumbsup::thumbsup:
10-to.Ako jelaete si napravete pryak pat na startira6tata ikonka na igrata i v dekstopa(v rabotniya plod),PAK NYAMA PROBLEM!!!Igrata pak 6te si raboti bezupre4no i to zabelejete bez pa4ove,krakove.To e taka,za6toto pak povtaryam igrata ve4e e instalirana ot UPLAWDERA!!!
11-to.S edna duma 6te igraete na "NEROES III(3)Complite" v razmer samo ot 358mb. i to na Windows XP!!!Az pone sam s XP SP2,PC-Pentium II(2)400mhr. 128ram i nyamam nikakav problem.Dori i DirectX dopalnitelen ne sam instaliral!!!
P.S.Za podrobnosti me tarsete na: mirkinmm1977@abv.bg , mirkinmm@gmail.com , Skype: mirkin71 , www.zoom.bg/Mirkin ,ili mi pi6ete tuk v sayta,trakera: mirkinmm
публикувано от nipheaton на 2007-12-15 07:35:43
Аз имам версията на 2 СД-та с филмчета и всичко !Може да се играе мултиплейър ,както в локална мрежа ,така и чрез реално ИП !Мога да я предоставя на някой за ъплоуд!Ако някой се интересува на скайп :jorojm
публикувано от neitan на 2007-12-15 08:47:04
Hahah Heroes.Lubimata mi igra.Taq igra q igraq ot kakto se pomnq i ne mi omrazva.Ako nqkoi ima kakvito i da e vaprosi otnosno heroes - poslednata versiq da pi6e.Nqma ne6to koeto da ne znam na taq igra.Skype - mitko2006bg;).
публикувано от Avytoholl на 2008-04-20 11:45:33
[color=red]ВНИМАНИЕ!!![/color]
Авторът на торента е пропуснал да спомене една важна подробност. За да играете пълната версия на играта, най-вероятно ще ви се наложи да стартирате файла: Heroes3C_registry. В противен случай може да ви поиска CD (поне при мен така се получи).
Послепис: Играта наистина е яка. За мен Heroes III е най-добрата версия на тази игра.
публикувано от stalkers на 2008-12-26 16:47:59
Играта не тръгва без CD
публикувано от Blademaster на 2009-07-11 12:17:21
Сега за неразбралите. Едитвате Heroes3C_registry.reg така че AppPath да сочи в директорията на играта, а за CDDrive слагате път към сд устройство(демона върши работа) с НЯКАКВО сд. Save->run Heroes3C_registry.reg ->Play.

Мерси, брат ;)
публикувано от RCS на 2010-09-26 16:41:11
в този торент няма wog
публикувано от kkdd на 2010-11-20 20:55:35
я покажете какво точно сменяте във файла
публикувано от kkdd на 2010-11-20 22:05:02
напишете ги тези два реда да ги копнем, че неможем да се оправим. Свят ни се зави ! :)
публикувано от Sincere на 2010-11-28 04:08:45
незнам, аз промених и Addpath със правилното място, и CDD сочи кък цд-то ми, няколко пати проверих, пуснах регистрито след това, разбира се, и пак иска диск...
публикувано от moreinfo на 2010-11-29 23:30:02
да пак иска диск
публикувано от gataka на 2011-04-17 21:22:26
Едитнах регистрито но нищо не се промени, иска диск. С Windows 7 съм 64 бита.
публикувано от bolshevik на 2012-05-23 23:35:58
На мен ми търси СД и не ще на сингъл :(
публикувано от silicone_soul на 2012-11-04 14:20:02
Абе пичове много е лесно,ето как става на много прост език.
Разархивирате,след това намирате "Heroes3C_registry.reg" в папката на разархивираните файлове.С десен бутон избирате "Edit" и ви се отваря текстов файл в който правите лека редакция по следния начин:
1.намирате къде пише "AppPath"= (тук попълвате директорията където сте разархивирали играта при мен изглежда ето така "AppPath"="C:Userssilicone soulDesktopNbPGAMESH3Heroes III")
2.намирате къде пише "CDDrive"= (тук попълвате кой да е виртуален CDROM който сте заредили от DEAMON TOOLS,като не е задължително да сте сложили нещо в този CDROM при мен изглежда ето така "CDDrive"="F:")
3.след корекциите затваряте текстовия файл като запаметите промените разбира се и стартирате същия файл този път с ляв бутон на мишката
ТОВА Е ВСИЧКО при мен се получи от първия път и вече играя часове наред без никакви проблеми ;)
публикувано от silicone_soul на 2012-11-04 14:23:00
хахах това с емитиконите е някаква глупост ето какво трябваше да излезе в
1. C: Users silicone soul Desktop NbP GAMES H3 Heroes III
2. "CDDrive"="F :"
публикувано от silicone_soul на 2012-11-04 14:24:25
Оффффффффффффффффф дано сте разбрали за тези които се интересуват,просто символите образуват някакви емитикони,други не се показват ;)
публикувано от a1x на 2013-05-01 22:27:52
Please seed it. Thank you.
публикувано от tankista90 на 2018-04-05 12:18:02
При мен . Също НЕ ТРЪГВА !!!. правя променям регистри както е описано. пътя на играта там после това, диска ДААА, инсталирах си програма за виртуален диск щот нямах. И пак неще и неще то ми се отигра от такива некадърни ъплоудери