Сега,Дами и Господа!!!Парво се обращам кам саздателите на тракера!По ми е лесно и барзо исписването на латиница.....имам да кажа нещо много важно относно този торент на потребителите на Arena.bg!Ако искате после ме наказвайте,но нямам време и продалжавам на ЛАТИНИЦА!!!:thumbsup:;)
Zna4i skapi lyubiteli na Heroes III(3)Otnosno tozi torent moje i da se igrae igrata BEZ DA ISKA DISK,CD-ROM,sled mauntvaneto(montiraneto),sazdavaneto na virtualen Disk,CD-ROM,na igrata,4rez PROGRAMITE:(da kajem):"Daemont tools" ili "PowerISO"!!!
Eto 4etete kakvo napravih AZ,6TE VI E OT POLZA!!!
1-vo.Ispalnih instrukciite na UPLAUDERA.Toest-parvo razirhivirah faila,posle kopirah i mauntnah(montirah)fayla kakto si e poprincip,standartno,v"PowerISO"-programkata(pone az takava ispolzvam.Montira aftomati4no i mi e na balgarski)
http://www.zamunda.net/details.php?id=96311... 2-ro.Sled koeto kliknah dva(2-va)pati varhu fayla:"Heroes3C_registry.reg"(v razirhiviranata dieraktoriya),kakto e poso4il UPLOWDERA i igrata si mi tragva bez problem,zaedno sas "single scenario" i "multi player".Multi playera neznam kak raboti o6te ne sam go probval,ama sigurno 6te iska nyakoi dobavki.Namerete podrobnostite otnosno tova vav fen kluba na Heroes III(3)!OK to e yasno bez disk,CD-ROM nyama kak da stane,da se potkara igrata;)!!!,no...
3-to.Za vsi4ki koito sa s malak HARD,kakto sam i az,se osvobojdavad 358mb.,ot igrata,varhu svobodnoto diskovo prostranstvo na sistemata,na kompa vi i nyama da ima nujda igrata ot virtualen CD-ROM:thumbsup:!!!Taka e,za6toto tryabva da napravite slednoto:I az ne go povyarvah no e FAKT!!!
4-to.Sled vsi4ki instrukcii poso4eni po-nagore otmen i UPLOWDERA,napravete slednoto:...
5-to.Probvayte igrata.Varvi li,potkarala li se e...(Az sam s"XP SP2")Na Windows XP varvi,Na Windows XP varvi!!!Moje!!!:P:D
6-to.Zadaljitelno e da proverite parvo igrata.Potkarala li se e,ima li si"single scenario",vsi4ko OK li si e(neposo4vam "Multi player",za6toto o6te ne sam zapoznat s nego)i togava 7-ma to4ka;)
7-mo.Demontirate(UNMAUT,unmautvate)fayla ot saotvetnata programa za virtualen CD-ROM,i go ISTRIVATE.Ostataka ot torenta tryabva da vi e v papka"games","program files" na rabotniya plod("Dekstop"),ili tam kadeto ste razarhivirali faila(Razmera 6te mu e:358mb.),nyama zna4enie kade 6te e!!!
Zabele6ka...:Torenta si e instaliran.Uplawdera e svar6il i va6ata rabota.Netarsete instalacionnata na igrata:D,nyama takava;)!!!
8-mo.6te razberete,4e slaed demontiraneto(unmautvaneto)i ISTRIVANETO na ISO,DAEMON fayla(spored va6ata programa,za virtualen disk,CD-ROM),igrata pak si deystva bez problem,koyato razbirase si e v diarektoriyata v koyato ste ya razarhivirali,postavili!!!Kef!!!Kef4e!!!Pozdravlenie,osvobodihte se ot nenujni 358mb.,ot va6ata sistema.
9-to.Restartirayte va6iya KOMP(Kompyutar(PC)),KOLKOTO SI ISKATE....igrata pak 6te si raboti bezupre4no,bez da iska CD-ROM,samo s razarhiviranata papka v razmer 358mb.,bez da 4erpi ot nyakakav si disk,CD-ROM.Taka spestyavate 358mb. ot va6eto diskovo prostranstvo!!!
Taka tezi koito sa s malak hard-disk,kakto i az 6te mojem da se naslajdavame na "Heroes 3 Complete"!!!;):thumbsup::thumbsup::thumbsup:
10-to.Ako jelaete si napravete pryak pat na startira6tata ikonka na igrata i v dekstopa(v rabotniya plod),PAK NYAMA PROBLEM!!!Igrata pak 6te si raboti bezupre4no i to zabelejete bez pa4ove,krakove.To e taka,za6toto pak povtaryam igrata ve4e e instalirana ot UPLAWDERA!!!
11-to.S edna duma 6te igraete na "NEROES III(3)Complite" v razmer samo ot 358mb. i to na Windows XP!!!Az pone sam s XP SP2,PC-Pentium II(2)400mhr. 128ram i nyamam nikakav problem.Dori i DirectX dopalnitelen ne sam instaliral!!!
P.S.Za podrobnosti me tarsete na: mirkinmm1977@abv.bg , mirkinmm@gmail.com , Skype: mirkin71 , www.zoom.bg/Mirkin ,ili mi pi6ete tuk v sayta,trakera: mirkinmm