ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от barutabg на 2014-01-08 22:45:51
Вашето мнение относно Her.2013.DVDSCR.XviD.MP3-RARBG може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Parmen на 2014-01-08 22:55:14
С толкова много BEST сигурно е някоя върховна простотия. Има едно изтезание, което е многократно по-мъчително от това да ти наливат вода върху пешкир на лицето, и то е да гледаш филм на - или не дай си боже - с участието на Уди Алън.
публикувано от sk_razor на 2014-01-09 00:10:55
Какви филми доживяхме да гледаме, направо се плаша.
публикувано от marto_lazarov на 2014-01-09 09:54:02
Не разбирам какъв проблем имате с филма?!? Рядко се влияя от чуждо мнение относно даден филм, но с тези коментари ми грабнахте вниманието. Аз лично ще почакам за по-хубаво качество, но задължително ще го гледам заради Скарлет. Да не забравяме, че се обсъжда вкарването на нова "графа" оскари имено заради нейната роля точно в този филм.
публикувано от existo на 2014-01-09 10:14:21
гледал съм почти всичко на Уди Алън,мисля че е олицетворение на абсолютна бездарност и нахалство,жалко парвеню,смешник от най-долен клас използващ някаква проста схема,друг е въпроса, че съзерцателния ,чувствителен и изнежен зрител ,може да използва филмите му за да се еманципира за нещо си....всъщност този филм какво общо има с Уди...:):);)
публикувано от l0st10 на 2014-01-09 15:31:56
Мили деца, този филм не е за вас. Дръпнете си нещо на Вин Дизел или Джейсън Стейтъм и си ударете по една ;)
публикувано от dmiteva на 2014-01-09 19:02:23
е сега...за стария евреин вие така недейте да говорите :) майтапа настрана
публикувано от dmiteva на 2014-01-09 19:13:01
еее не така със стария евреин :) м/у другото и според мен този е един от най-набедените за добри актьори/режисьори/сценаристи и какво ли още не... каквото пипне злато става хахахаха тоя плюка не заслужава да му хвърлиш, камо ли пари за билет, нооо както казало кучето: "Всеки си вкусовете си" и си облизало..., та ако ви е сладко гледайте си го, но не се сърдете на хората дето ви казват истината и ви светват какво реално ближете в момента...ако такъв тип филми ви харесват, то спокойно мога да кажа че имате мн лош вкус/дъх
публикувано от coffee на 2014-01-09 20:44:27
Привет на всички, които са си направили труда да си изкажат или казано по-точно да си изплюят мнението. Аз също не съм голям почитател на Уди Алън, но намерих "Синият жасмин" за увлекателен, а играта на Кейт Бланшет за поразителна. И само заради труда, който всички вие сте си направили, ще изтегля филма. А иначе всеки има право на мнение и свобода да го изразява. Друг е въпросът доколко е съдържателно мнението. Коментарите на повечето участници ми напомнят все повече на упражненията по стилистика, които едно време красяха стените и вратите на обществените тоалетни. Обаче в края винаги имаше една чистачка, която ИЗТРИВАШЕ простотията с един парцал.
публикувано от coffee на 2014-01-09 20:49:45
Забравих да допълня, че би трябвало да сме благодарни за възможноста да гледаме филми безплатно. Постарайте се просто критиката ви да е по-конструктивна. На Уди Алън му е все едно дали всеки го харесва или не, ако на някой не му харесват неговите филми - не ги теглете.
публикувано от giveaway на 2014-01-10 06:56:28
Удивително е как единствено в български сайт можеш да прочетеш коментари за най-прекрасните филми в година с толкова добри филми единствено отрицателни коментари. "Her" е претенциозна простотия, "12 Years a Slave", "Fruitvale Station" и "The Butler" са за "ония чернилки", "Blue Jasmine" - от "оня стар евреин". Не искам да чета какви са коментарите за Before Midnight, La Grande belleza, Gravity, Stories We Tell, August: Osage County, All Is Lost, Dallas Buyers Club и т.н. Предполагам отново коментари на расова, сексуална, религиозна основа от такива велики умове като потребителите на Арена. Добре, че по света все още разбират що е култура, качество, пресъздаване на история и сценарий. Добре, че не вие определяте кой ще обира наградите за филмово изкуство, защото Джейсън Стейтъм и така "популярния" Пол Уокър щяха да са носители на минимум три Оскара. Бас държа, че същите тези потребители са си поствали снимки на Пол Уокър, докато Нелсън Мандела е берял душа.
публикувано от coffee на 2014-01-12 15:16:47
Не знам защо се подведох от коментарите, че филма е режисиран от Уди Алън, но го изтеглих нарочно, за да преценя сама дали си струва. Филмът е от типа "отношения", а не "екшън" , но това не го прави по-малко приятен за гледане. Според мен причината да бъде номиниран за най-добър филм за изминалата 2013 година е, че добри образци на научна фантастика като "Двеста годишен човек" не се появявт често. Бих го причислила към отличниците в жанра - "Градът и звездите" на Артър Кларк; "Аелита" на Алексей Толстой; "Ариел", "Човекът амфибия" на Александър Беляев, Станислав Лем, Айзък Азимов, Майкъл Крайтън, Рей Бредбъри и мн. други. Споменах умишлено имената на тези писатели фантасти в случай, че някои от "четящите" коментатори решат да се обогатят интелектуално. На "сричащите" бих препоръчала да понаучат някоя и друга дума и да не използват колонките за коментари на всеки сайт за изява на своето "клозетно красноречие". Основната тема на филма е за екзистенциалната самота на съвременния човек (или на този от много непосредственото бъдеще), липсата му на общуване със себеподобните и все по-голямото му заробване от съвременните електронни "джаджи". Не смятам, че сме много далече от деня, в който ще започнем да се разминаваме по улиците, улисани в разговор с невидимите си ОС (Операционна Система). Въпросът е какво пропускаме от живота около нас, докато общуваме "виртуално". Филмът не е за любителите на "фаст фууд". Приятно гледане на тези, които решат да го сторят!
публикувано от sparrow76 на 2014-01-22 19:21:31
Страхотен филм за мен!Spike Jonze е велик...Със здраве,киномани!
публикувано от tyro на 2014-03-01 08:37:28
Решил съм да го гледам, та кажте нещо за качеството. Или да чакам по-добро?
публикувано от batil на 2014-03-03 19:56:33
Оригинален сценарий, добра игра, струва си.
публикувано от apxex на 2014-03-04 12:24:57
Изглежда че на възвишеното интелектуално ниво на Спайк Джоунс повече му приляга да си продуцира там Джакас а не да се напъва с възвишени дълбоки и т н творби Какво е общото между него и Уди Алън И двамата са от еврейски произход и се опитват да ни пробутват възвишени дълбоки творби с претенция за шедьоври които всеки нормален човек би определил като смехтворни На който му се гледа добра нестандартна фантастична любовна история може да провери Утроба (2010) За тези с правописните забележки Ето ви малко препинателни знаци да си ги подредите както ви харесва или е правилно ...,,,,,---"""""? Благодаря на ъплудера и преводача
публикувано от georgigeorgiev_kn на 2014-03-04 13:11:52
Филмът е мъка отвсякъде, не и заслужава гледането !
публикувано от nameuser на 2014-03-04 15:35:28
Ей всички сте едни и същи ве вижте се! Само омраза извира от вас! И целият народ български е такъв. Ей за това сме и винаги ще бъдем наи-долната дупка на европа! Как пък неможах да прочета едно мнение за филма, истинско мнение, без да се нахвърляте върху някой друг ....? Келеши
публикувано от darky05 на 2014-05-03 17:15:10
Айде бе, верно ли сте стигнале до 4 страници коментари??? Направо свалям и гледам, па вие си чатете :)))))))
(Обожавам да пиша на диалект и с грешки когато не се налага да пиша статии за пресата)...
публикувано от mesotooooo на 2015-10-10 22:01:20
За бога хора, това е просто филм не се заяждайте един с друг. Не мога да разбера защо човек е създаден да се самояде, просто не е възможно да има такава антилогика в себе си, която е толкова добре силно изразена в този филм. Аз развивам от 6 години насам A.I. с цел само с глас да управляваш всичко, но не и да ти е компаньон и попаднах на този филм. Вървя по правилният път, ако забравя да сложа социалност в моя проект.
Благодаря на Ъплоадера за филма, отвори ми очите ! ! ! :)