ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от STM на 2008-11-30 16:19:52
Вашето мнение относно Хелрейзър 3: Ад на Земята може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от sternenheim на 2009-10-07 13:11:40
Евала на ъплоудъра за филма,класика в жанра-ужаси,фантастика,трилър-просто радост за окото.
публикувано от djinn на 2010-06-29 11:59:36
Добре за какво си качил този торент като не го сийдваш..а по лошото спираш сийда..за какво??????
публикувано от djinn на 2010-06-29 13:03:11
Може ли да попитам защо по горния коментар мой се брои за спам?просто попитах защо спира да Ъплоадва?
публикувано от LinKuei на 2010-06-29 13:17:58
Първо - коментарите не са място за подобни дискусии...Но все пак да ти отговоря:
Мрънкаш за сийд на торент качен преди година и половина? И смяташ, че ъплоудъра е ДЛЪЖЕН да го сийдва толкова време?
След като ъплоудъра е ДЛЪЖЕН в твоите представи ще ти задам един простичък въпрос, на който може и да не ми отговаряш - А ти?! Хайде погледни в твоята паничка, преди да правиш генерални изказвания като горното. След като точно от потребителите като теб би трябвало да зависи живота на торента, как изобщо си позволяваш да мрънкаш за сийд?
публикувано от djinn на 2010-06-29 13:48:44
Не съм казал,че някой ми е длъжен..проблема беше,че единствения сийдър спира да сийдва..а няма откъде да се намери такова качество..ти как ще се почустваш на мое място?навсякъде да го има на квадрати с mp3 звук..а това за моята пъничка пък не можах да разбера..аз влизам тук от години..отделно не с този а с други акаунти съм давал не само пари..не само съм рекламирал..не само съм помагал по един или друг начин..и съм останал доволен от този сайт..не съм осъдил никой..бях бая нервен сутринта..наистина сте прави и се Извинявам за поведението си..не видях как мога да махна горните коментари..Просто ми стана тъпо защото прерових навсякъде почти и няма по-добро качество..Господин Ъплоадер: ако можете да сийднете малко да ги сваля докрай..ще съм много БЛАГОДАРЕН за услугата..от 5 сутринта се опитвам да ги сваля всичките части..:)
публикувано от superkef на 2021-01-27 17:21:33
Ама че досада...филмът не заслужава чак такова мрънкане за сийд