Първо - на 97% съм,имам всичко без flying creatures,2 портрета ми трябват и discovered Хогуортс,който ми е на 96%.
Второ - Луна е последния таск не топля какво казвате за куидично игрище че някои ви казвал,като тази година няма куйдич,при мен никой не казва нищо такова с куидично игрище.
Трето - Играта не трудна освен отделни моменти като минажането с ''О'' на Charms и Шахът в библиотеката,два пъти ме победи преди да я бия.
Четвърто - Някой надоло питаше за Слидеринския Портрет,става като си сложиш мантията и отидеш отдоло се появяват два слидеринеца и тъй като си невидим ги сгепцваш като казват паролата.
Пето - Някой да знае как се намира весник за портрета в библиотеката?Казва се че в Голямата Зала би трябвало да има но трябвало да се земе сова а в соварницата нямам активност на никоя сова.И за портрета с оня римуващия баламурник(за него четах пшитания по нагоре),като говориш с оня портрет в четвъртия етаж тои ти казва да отиваш до оня професорския портер (дето дрънка мизерий за ученето само) на втория етаж,а тои казва нещо за втория етаж и някакъв пазач ама не го разбирам какво точно казва,някой които ги е минал да хелпне,плс?