Да играта си е останала със същия gameplay като предишните части на Halo. И графиката не е нищо особено, но достойна за игра направена 2007 година.Се пак играта никога не е била известна с графиката. В никакъв случай не може да се каже обаче, че е провал или боза. Много е хубава както играта, така и самата сага - харесва ми колкото Star Wars сериите. Игрите не го показват, но книгите са страхотни.
Изискванията, за човек, който е с Windows Vista, са напълно нормални. Малко са тези хора, защото няма нужда да ви казвам, средната заплата в България не може да се сравнява с тази на страни като Англия и САЩ. От тук идва и главния проблем - не можем да си позволим такъв хардуер. Най-новата Nvidia GeForce 8800 GT струва от 875$ до 1100$. Тва ти е лека кола. Излизат нови игри (Halo 2, Shadowrun, Lost Planet), които изискват да кажем над 1ГБ РАМ, карта от 7600 ГТ нагоре и т.н. и всички започват да пищят и да се оплакват от изискванита и да обвиняват компаниите, задето правят такива игри. А замисляли ли ли сте се , че в същия този момент дете в САЩ си играе играта без да му минава и през ум за изисквания, без въобще да поглежда опаковката на играта за изисквания и т.н. А баща му и майка му да работят каквото и ваще, но просто им плащат няколко пъти повече. Естествено не е всички деца в Америка са така, но надявам се ме разбирате какво искам да кажа. Вижте, на компаниите които правят тези игри хич не им е и пропукало на пат**те, че в Азия(където повечето американци мислят че се намираме) има неква ултра дребна и прокълната от бога държава, която няма канализация в много от кжарталите си в столицата си. А да не говорим че има села в провинцията, които не знаят що е електричество па камо ли компютър. Те си вършат работата, изкарват пари и така. В нито един американски форум за игри няма да видите оплаквания че еди-коя си карта била твърде скъпа.
Не ви ли кара да се замислите, че не компаниите са виновни, а държавата за това че не може да играете тези игри. Всеки път виждам някой да псува по, например Micorsoft, но никой не се сеща, че хората, които бачкат там не са виновни за мизерието на това място наречено България. Тва че не може да си го позволите въобще не ги грее повярвайте ми. Колкото и да мрънкате, ще дойде време, когат ще трябва да се купат нови части, защото (ако не сте забелясали) все повече и повече игри излизат с "ненормални" изисквания. Иначе съм напълно съгласен че правят игрите си само за виста, та да може да се купува новия продукт.
Наскоро бях в сайта им (на Microsoft) и абсолютно всяка игра, която всеки втори български геймър очаква ще е за виста с такива изисквания и още по-брутални. Сори, но те не са ви виновни - просто сте се родили в пре***на малка страничка, управлявана от турци и безмозъчни политици. Та вече не знаем къде да си сложим боклука, па камо ли за кой да гласуваме. Страната е пълна с цигани, корупция и столичните квартали са потопени във вода от некви дъждове. А те, моля ти се, седят пред монитора и чакат да стане чудо и хоп! да тръгне. Е да ама не. Няма да стане. Не стига че групи като Razor 1911 i Reloaded ви предоставят игрите безплатно без да плащате и една стотинка, вие продължавате. Еми тва е българина - мързел та мързел.
Не ви спирам де - плачете, мрънкайте, псувайте. Се тая ми е на мен. Сигурно всички като прочетат тва(ако ви стигнат нервите до края на коментара) ще ме напсуват наричайки ме хлапе, което нищо не разбира и т.н. и т.н. Но дълбоко в себе си знаете истината, но няма да искате да я повярвате. Е по-добре повярвайте сега преди да е станало твърде късно.
Играта е хубава де. Оръжията са същите обаче, абс същите. Е ще ходя да поцъкам. Ще видя сутринта колко ревнуващи момчета и мъже са ме псували с гадното чувство в сърцето си колко грешат. Е естествено ще се появи и някой умник, който ще се направи на "ентелегентен" и ще ме успори като ми казва къде съм сгрешил и ще се опита края на коментара му да изглежда като моя.
Аре до утре.
П.С. Много съм гаден,а ? ;) O:- , но някой трябваше да ви го каже. Истината боли, нали? :thumbsup: