ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от Dr3adLoX на 2010-05-11 22:29:05
Вашето мнение относно HAARP & Chemtrails Pack - Weather Modification, Population Reduction, Mind Control може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от Evet0 на 2010-05-14 09:11:05
С хора, които не са гледали филма няма да говоря. Би означавало да ви преразкажа повече от 3 часа материали. Еми сори, ама нямам време да говоря на така или иначе скептични хора. Освен това не би било дискусия. А вие ще говорите наизуст, защото не сте гледали филма(филмите). Бтв, това че в България все още не се случват тия неща не значи че трябва да отречем това, което се случва по света.
Защо питаш мен кой финансира тия неща? Има си гугъл за тия въпроси, има и филм за това. Ако не те интересува да го гледаш, значи няма смисъл да вадиш нещо от контекста -- или гледаш всичко, или нищо. Точка.
публикувано от madara на 2010-05-14 01:15:52
Не съм гледал и няма да гледам филма, но ми е интересно да разбера става ли ясно кой финансира операцията "chemtrails"? Защото става дума за стотици милиарди долари необходими за поддръжката и експлоатацията на самолетен парк необходим за подобно мащабно начинание. Това са хиляди часове полети, по няколко тона керосин на час, по около хиляда долара на тон.... И това е само стойността на горивото. От чисто финансова гледна точка това е абсурд.
публикувано от deadlikeme на 2010-05-12 17:50:02
Dr3adLoX знам, че много ти се иска света да свърши и да се отървеш от мъките си, но май няма да ти се отвори парашута и този път.

публикувано от ivailoto на 2010-05-12 10:02:32
КОЙ ВА ИЗЛЪГА ЧЕ НЕ ПРЪСКАТ?

http://www.youtube.com/watch?v=qSDkdOpjiSc&feature=related
публикувано от deadlikeme на 2010-05-14 14:51:37
колко е абсурдно това. Една от тези следи е дълга стотици километри и изисква огромно количество "отрова", а самолета няма къде да я носи скрита. Толкова е просто и ясно. Не можеш да скриеш 50 000 тона "отрова" на ден на публично летище с десетки хиляди персонал и милиони пътници. Няма как да стане в такива размери.

Моля обясни ми къде се складират отровите в самолета и защо десетки хиляди цивилни служители умишлено тровят семействата си по този безумен начин.
публикувано от deadlikeme на 2010-05-14 14:44:58
Тоест едно малко летище като летище Бургас през сезона прави по 120 самолетодвижения на ден 120х30тона средно прави 3600 тона на ден. Това са 100-120 цистерни с "отрова" на ден. Представи си сега JFK International с над 1000 самолетодвижения на ден. Излиза, че с конспирацията са наясно и тираджиите и наземните екипи и пилотите дето натискат бутона за разпръскване и ръководителите на летищата и това било в световен мащаб значи говорим за поне стотици хиляди души. Това са цивилни хора със семейства, които не могат да бъдат сплашени всичките. Просто не осънаваш колко е абсурдно това.
публикувано от penny22 на 2010-05-11 22:38:05
звучи интересно, благодаря 8)
публикувано от SsandmanN на 2010-05-14 23:03:37
Друг въпрос:
Защо въпросните отрови не са засечени във въздуха? Елементарно изследване на въздуха в един град, където е "пръскано" веднага ще покаже какво точно е пръскано и колко. Даже и неспециалист може да го направи. Защо тогава никой не е представил такива доказателства досега?
Да не говорим за всякакви метеорологични станции и т.н, които по принцип си ги правят тези изследвания.
И те ли са включени в конспирацията?
публикувано от deadlikeme на 2010-05-14 14:35:40
На всичкото отгоре няма къде да сложиш резервоарите с "отровите". Всеки, който е виждал или пътувал със самолет знае, че пространството е много ограничено. Разгледай този сайт със стандартните конфигурации и потърси място за 50 тона "отрови"... Единственото място може да са горивните резервоари, но не може да смесваш гориво със някакви външни течности, а ти трябва отделен резервоар за това. Тоест намаля се далечината на полета и товара на самолета. Дори да е така ти трябват по 10-100 тона "отрови" на самолет за да постигнеш продължително ефекта от филма и снимките.
публикувано от ivailoto на 2010-05-12 21:20:16
http://judassicpark.narod.ru/izbrani_misli.htm вярно е ,вярно е
публикувано от deadlikeme на 2010-05-14 11:03:54
Не съм го гледал точно този филм, защото съм изгледал почти всичко по темата преди 1-2 години и нещата постоянно се преповтарят. В интерес на спора ще го изгледам за да можем да направим една обоснована дискусия. Надявам се да не се скриеш зад фрази като виж в Google и подобни клишета.
публикувано от deadlikeme на 2010-05-14 14:30:26
Изгледах го и не видях нищо ново и никакви ама никакви доказателства. Основната теза е "...от 20 години гледам небето и тия следи не са като преди 15 години..." Нека помислим трезво- за да се оставят такива огромни следи трябва да се разпръсква огромно количество "отрова". Мястото в пътническите самолети е много ограничено и няма къде да се монтират допълнителни резервоари без да се намалят броят на пътниците и багажа. За един дълъг полет са необходими десетки тонове гориво- за един 10 часов полет на 747 му трябват 150 тона гориво.
публикувано от balcanmaster на 2010-05-12 19:08:18
Поредната бездарна ниско бюджетна промивка на мозъка. Дело на лица, които нямат представа как стоят нещата. Проверяват нивото на зомбификация с тези дивотии.
публикувано от deadlikeme на 2010-05-17 11:08:15
Да правят се проби на горивото колкото и невероятно да ти звучи.
публикувано от Evet0 на 2010-05-13 16:08:58
Някои от безмозъчните коментатори по-горе изгледа ли всъщност поне едно от видео материалите в листа?
Аз ще ви отговоря - не. Ако не, тогава не се и опитвайе да говорите, защото тоя път ме ядосвате особено много.
Те метеоролози и пилоте говорят за тия неестествени неща, вас братче ще слушам. Thanks but not thanks. Големи експерти се извъдиха Българите, честно. :grrr:
публикувано от estqwerty на 2010-05-12 00:30:24
rait-а става за пиене от него само главата боли но времето не се променя O:-
публикувано от antonchigurh на 2010-05-11 23:16:11
Thanks !
публикувано от DARKMAN_BS на 2010-05-17 07:22:56
Като се замислиш една кола колко вредни газове отделя какво остава за самолетите. Няма нужда да крият някакви там отрови и глупусти достатъчно е да сложат в горивото нещо което не пречи на горивния процес но е достатъчно вредно. Някой прави ли проби на горивото?
публикувано от BAYO на 2010-05-23 05:22:35
Нищо чудно. Има всякакви метали, сред които и алуминий, барий и живак многократно над нормалните стойности! Ето и едно видео, показващо какво има в дъждовната вода - http://www.carnicom.com/distill2.mpg Лесно могат да се видят блестящите частици метал (алуминий, барий, живак), защото силно отразяват светлината.
публикувано от Dr3adLoX на 2010-05-12 14:17:20
:fun:
публикувано от deadlikeme на 2010-05-12 14:00:10
http://www.youtube.com/watch?v=oHqG6YV09fY&feature=related На теб кой ти доказа, че пръскат ? Наистина ли вярваш, че десетки хиляди самолети са пригодени да пръскат отрови, пилотите, техниците, наземния персонал са напълно наясно с това заедно с още десетки хиляди хора и до сега никой не е раздухал историята. Хайде стига измишльотини. Нали не очакваш да ти повярвам, че на летището зареждат самолета с 1 цистерна керосин и 1 цистерна отрови за пръскане и го разпръсква над града в който живее с децата си... Хайде помислете малко де.
публикувано от deadlikeme на 2010-05-13 16:38:00
@Evet0 моля покажи ми някакво доказателство за масовото пръскане с химикали от самолети. Аз съм дипломиран инженер и съм голям любител на авиацията, така, че моля покажи ми къде се складират химикалите в самолета, колко тона от тези химикали се разпръскват за да се получат тези дири и къде ги зареждат тези самолети с химикалите. Като ми го покажеш като разумен човек ще ти обърна внимание.
Ако искаш можем да сметнем колко тона химикали трябват за толкова дълга диря и ще излезе, че самолета трябва да лети празен и пак няма да стигнат. :-/
публикувано от nenovnt на 2010-07-14 10:03:30
Факт: Авиацията отделя до 3% от общите емисий на вредни газове :blush:
публикувано от marlyn на 2010-07-30 01:05:18
[b]deadlikeme[/b] говориш като човек, койот е доста запознат! Кажи ми тогава колко време трае нормалната инверсионна следа от самолет! Ако не знаеш да ти кажа: не повече от 15-20 минути! Аз лично съм виждал такива дири над София които стоят по цял ден! Това за мен не са инверсионни следи от нормално отработено самолетно гориво! Дори ако искаш мога да пусна тук някоя снимка от НДК и Петака! Лично аз съм ги щракал, и смея да твърдя че линиите стояха целия ден когато снимах. Апропо, следите не са оставени от самолети които са се дигнали от летище София, защото няма как за 2-3 мин. да се дигнат на 7-8000 м. Не са излетели и от Графа със сигурност, защото следите бяха с ориентация север-юг. Както и да е! Всичко в този торент съм го гледал, и ще кажа само това: Ако и 10% от всичко това е истина, пак трябва да се притесняваме! Лично мое мнение!
публикувано от d3mand на 2020-09-25 21:21:32
Самолетите които пръскат Chemtrails са собственост на различни частни авиокомпании, които имат частни летища по целия свят. Всичко се плаща от химическите корпорации за да се изхвърлят техните химически отпадъци и технологичен брак. До 60-те по-голямата част от тези отпадъци са били изхвърляни в реки, морета, океани (може да видите в филми по реални случаи като Dark Waters, Erin Brockovich) но сега те ги разпръскват във въздуха. По този начин могат да ги разпръснат на големи разстояния така че токсичността да е ниска и да не е толкова очевидно че има химична токсичност. Въпреки това всички хора, животни и растения са натровени от тези химикали които също съдържат тежки метали. Chemtrails са директно отговорни за намаляването популацията на пчели и насекоми както и увеличаването на случаи на автоимунни, ракови и болести на нервната система при хората. Това е по изгодно за индустриите от търсенето на начини за природосъобразен начин на рециклиране на тези химикали. И също е част от активния план за де популация на планетата, този елит който ни трови отдавна си е осигурил райски местенца по света където да останат слабо засегнати. Пилотите които пилотират тези самолети най-вероятно са подведени че помагат с тези химикали за намаляване на глобалното затопляне или някаква подобна залъгалка плюс добра заплата.

Голяма част от информацията е от Anthony William който е медиум нещо като Ванга, но с доста по-големи способности според мен. Имам болест на Хашимото и през последните 2 години значително подобрих здравето си благодарение на неговите книги в които има напреднала медицинска информация. Затова му вярвам.

Това е подкастът в който говори за Chemtrails
https://podcasts.apple.com/us/podcast/001-chemtrails-the-sky-is-falling/id1133835109?i=1000491846171