Eeeeeee мама му стара.... Тия страхотно се излагат с тия ретроспективни филми. И тоя зле, и "Подземен свят" 3 беше тотално зле.... Какво ли не правят Холивудците да поизкарат още малко пари от някоя история....
Относно Х-мен - бойните сцени не бяха никак впечатляващи, историята беше изсмукана... Да не говорим за множеството противоречия, които създава този филм с трилогията. Първо според историята от трилогията (която намирам за перфектна) Върколака по това време е бил в специалния отряд, сформиран от Страйкър (който незнайно откъде се появи и в тоя филм 6 пъти по дърт от колкото трябва, че и на ръководен пост) - къде ще го откриете да пие бира, че и да е със всичкия си. Второ - отново според трилогията машината Церебро е изобретена от Чарлз и Ерик, докато са били в университета (затова Магнито знаеше как да я развали във филм 1) - сега изведнъж Ханк Макой им измисли всичките джаджи - от тъпо по - тъпо.... И най-фрапантното - във филм 3 "Последен сблъсък" (най-добрия филм правен по Х-мен досега по скромното ми мнение) Чарлз и Ерик отиват да вземат Джийн Грей, защото двамата създават училището (а не както се разделиха накрая на този филм - кой от къде е....) и Чарлз ХОДИ, а е значително по-възрастен....... И това са противоречията, които открих от първо гледане на филма. Кой знае какво ще открия, ако го изгледам още един път.....
Наистина очаквах повече. Филмът е сериозно разочарование....