Мнение 1
Лошо, Rockstar, много лошо :(
Потребител: Петър Петров
Вече имам играта и съм страшно разочарован, защото: 1.Не е оптимизирана (пробвах я на C2Duo 3.2 6MB Cash, 4GB RAM, 9800GT 1GB) и дори на най-ниските детайли не става за игра. 2.Сенките са отвратителни - все едно дете е мацало по екрана. 3.Wall Clipping-ът може да те побърка тотално - Нико се вре навсякъде до половината - в стени, телевизори, стълби, коли... 4.За да подкарате нормално играта с поне 4хАА и АF на нормална HDReady резолюция Ви е необходима машина на стойност 4999 лева (без ДДС). 5.Ако си мислите, че при положение, че FarCry 2 и Crysis Ви вървят с над 30-40 кадъра в секунда на максимални детайли и имате добра машина, то си пуснете GTAIV и ако изкарате 10 стабилни кадъра в секунда (при положение, че High опцията не Ви е включена при текстурите), то трябва да кандидатствате за "Рекордите на Гинес". Разочарован съм - не правете същата грешка като мен и не си хвърляйте парите на вятъра :(
Мнение 2
Пробвах играта на компютъра, който ми е 2.8GHz Pentium D,2GB ram, 8600GT 512MB video и я играя с резолюция 800x600 всичко на Low с около 20фпс (без капчър режим), ужасна е според мен, твърде тежка, а графиката изглежда толкова нищожна, така че ако искате да я играете нормално ви трябва едно супер мощно ПС.
Това е ревюта на потребители от ОЗОН, които са си я купили. Според вас достоверно ли е и при тея дето сте я подкарали как е? И на какви машини??? Моля коментирайте и това, че да не се набутват момчетата дето са решили да си я купуват. Моля отнесете се сериозно...