ArenaBG
mobile spot 4
публикувано от MrGreeny на 2012-10-05 13:19:23
Вашето мнение относно GSL.2012.S04.CodeS.Ro8.Day2.720p.Starcraft.2 може да оставите тук. Писането на български и спазването на добрия тон е задължително!
публикувано от aur0r4 на 2012-10-05 13:41:41
YEEEES! Най-накрая, цял ден изциклям в офиса, евала, братле!
публикувано от yik на 2012-10-05 17:15:01
Гледах ги още вчера от друг тракер. Очаквах да се класират другите двама, не тези които продължиха. Да видим на полуфиналите какво ще стане. Дано само пак финала да не е Теран срещу Теран, че дори и най-добрите играчи в света да гледам, пак ми е малко скучно.
публикувано от treysongs на 2012-10-05 20:54:17
Според мене мойта раса щее на финал просто тоя много играе ! Тея дето паднаха ама мнооого тъпи грешки направиха особено вторият двубой просто все едно небеше той ! За пример: в единият двубой му умряха 3 ултри + 15 дронита за нищо в лейт гейм .... :( саааад ама по-добрите продължават !
публикувано от yik на 2012-10-05 22:49:37
За по-добрите не знам дали и кои са. Ако беше всеки срещу всеки по 5-7 игри още от кръга 32 с някаква точкова система щеше да е по-добре. А така имат по седмица да се подготвят срещу конкретен противник със подробна статистика и пакове с реплей. Има значение срещу кой ще се паднат, картите са небалансирани, за расите да не отварям дума. В крайна сметка ми е ясно, че няма абсолютно перфектен начин за оценяване само на умения и изключваме на всички субективни фактори. Повече гледам на турнира като развлечение и си имам определени фаворити и любими играчи. Вече кой е най-добър е трудно да се определи.
публикувано от xeidivick на 2012-10-05 23:45:51
Thanks!!!
публикувано от dkgray на 2012-10-06 07:44:34
Дай Боже PvZ финал! Въпреки, че на Rain vZ-то му е най-слабия мач. Всъщност PvZ stats-a му е 8-2, но той така каза. Но при евентуален PvT финал, обезателно ще му е по-лесно. Taeja сигурно още сънува кошмари с Rain. В Ro16 Rain направо му се подигра 2 игри подред.
Интересното е, че още в групите Mvp каза, че Rain е потенциалния шампион. А още по-интересното е, че Rain е почти сигурен финалист и в OSL. Flash няма никакви шансове срещу него. Освен, ако не направи 3 бункер ръша подред (BoxeR, anyone? :D).
публикувано от Zirkata на 2012-10-06 23:13:28
!??!? тегля торента вече за 2-ри път ... и МКП vs Лайф го няма ... някой да каже кво правим :)
теглех даже само конкретната папка .. изтеглена е на 100% и ми я дава empty когато я отворя :(